Friday, October 9, 2015

Santai dan lepak di Self-Service Laundry

Alkisah mesin basuh kat rumah rosak takleh nak on dah masuk minggu ketiga.. nampak bebenor kesebukkan kami sampai nak repair mesin basuh pun tak sempat-sempat..! haha.. sudahnya harini bawak semua baju-baju kotor ke Self-Service Laundry. Amekawww... 3 mesin 14kg ku conquer! haha.. Best kat Self-Service Laundry ni sebab ada Free Wi-Fi! haha.. so bolehlar sambil tunggu mesin-mesin tu menyiapkan kerjanya saya sempat update blog, update facebook dan buat kerja-kerja bisnes saya.. hihi.. 


Mudah ya amat bila ada self-service laundry gini berdekatan dengan rumah kita. Basuh dan kering dengan cara yang kita nak dan lepas tu balik rumah lipat je.. dah siap! Oklah, nanti update lagi.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
*Click here to order.

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Aisy Nasiha

Haha.. memang mudah ada kiosk macam ni. Masa renovate rumah tengah tahun lepas memang kami cuci kat dobi ni je.. dah siap rumah basuh sendiri jela..

Miss Mirror a.k.a Sam

Mmg best klu ada free wifi kat pusat dobi, kalau tak... bosan menunggu.

Kira Sakura

selalu pegi sini keringkan baju je. senang tak yah sidai2 dah tambah kalau masa tu musim hujan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in