Tuesday, October 6, 2015

Rapatkan keintiman wanita dengan Alfalfa dan GLA Complex

Haa.. pepagi dah nak cite pasal rapat-rapat.. pasal keintiman ni.. apa kes? hihi.. Saya tahu ramai wanita di luar sana segan dan malu nak cerita pasal ini walaupun sebenarnya mereka menghadapi masalah keintiman. Sifat semulajadi wanita memang segan dan malu nak bukak topik bab ni.. tapi takpe, saya akan ceritakan sedikit bagaimana Alfalfa dan GLA Complex membantu merapatkan kembali keintimanmu.. 

Rata-rata wanita menghadapi masalah ini selepas melahirkan anak. Ada yang mencuba pelbagai cara untuk mengatasi masalah ini namun tidak juga berhasil. Saya cadangkan anda mengambil dua vitamin ini iaitu Alfalfa dan GLA Complex untuk mengembalikan kehangatan suami dan isteri.

Alfalfa membantu merapatkan vagina selepas bersalin. Fungsinya seperti 'kacip fatimah' mampu membantu setiap wanita kembali intim dengan suami. Selain itu, Alfalfa juga banyak membantu wanita mengatasi masalah keputihan.

GLA Complex pula dapat membantu mengurangkan gejala "hot flashes" dan kekeringan faraj kerana GLA meningkatkan hormon seks estrogen. Selain itu, GLA juga membantu mengawal selia masalah period yang tidak teratur. Untuk wanita yang menghadapi masalah cysts , GLA membantu mengecutkan cysts dan anda mempunyai peluang yang cerah untuk hamil.


Jadi, jika anda menghadapi masalah seperti disebutkan di atas, jangan tunggu lama-lama. Selesaikan masalah ini dengan cepat sebelum terlewat. Hubungi saya untuk mendapatkan dua vitamin kegemaran customers UmmiIrfan.Com ok! :)


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Kira Sakura

saya pun makan Alfalfa ni tapi masa tu sebab nak meriahkan susu badan hihihi. tapi sebenarnya banyak manfaat lain yang terselit sekali kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in