Thursday, October 1, 2015

Omega Guard teman setia Irfan sejak 4 tahun dulu

Cadangnya nak hapdet blog ni pagi tadi.. apakan daya, budak techik Yusuf ni perlukan perhatian lak.. hihi.. jadinya melayanlah dia dulu tadi, tengok-tengok dah tengahari! Nak kena masak dulu sebelum Irfan balik sekolah.. kesian lak kang sorang lagi kelaparan.. hihi.. so, sementara memasak kari daging kegemaran Irfan tu, saya update blog ni jap..



Update blog pun nak cite pasal Irfan gak sebenarnya.. hihi.. Sedar tak sedar dah 4 tahun Irfan mengamalkan vitamin-vitamin Shaklee. Peneman setia Irfan pastilah Omega Guard Shaklee. Saya tak simpan gambar Irfan dulu-dulu, sebelum kami kenal Shaklee, tapi siapa pernah jumpa Irfan masa tu, memang Irfan nampak tak sihat, cengkung, kurus! Now tengoklah.. dah jadi anak bujang dah haa.. hensem kemain senyum walaupun gigi depan 2 batang takde! kikikiki.. 

AlhamduLILLAH.. syukur kepada ALLAH, berkat kesabaran kami Irfan kini semakin sihat, cergas, cerdas dan ceria. Omega Guard bukan sahaja membantu mencairkan kahak ketika batuk-batuk asthma menyerang, tetapi juga bagus untuk otak dan fokus pada pelajaran kerana 3 biji Omega Guard Shaklee memberikan 100% keperluan DHA dan EPA.

Apalagi keistimewaan Omega Guard Shaklee
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

Ok, setakat ini dulu update saya. Btw, tudung yang saya pakai dalam gambar tu ialah jenama WERDA tau.. kaler pink yang sangat sweet.. (sempat iklan lagi..hihi..), orait... Jap lagi Irfan nak sampai rumah dah. Taknak terlepas moment anak-anak makan tengahari. Seronok tengok anak-anak makan penuh berselera! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 




1 comments:

QasehnyaRania

menarik kan
kalau sesuai dan serasi boleh cuba, apa salahnya kan..

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in