Tuesday, September 8, 2015

Trip PERCUMA tajaan Shaklee dalam dan luar negara


Ini koleksi gambar trip PERCUMA tajaan Shaklee dalam negara. Ini trip ke Kota Kinabalu pada tahun 2013. Sepanjang 4 tahun saya berbisnes, saya dah rasa 2 kali trip dalam negara (local), dan akan ke Umrah pada Disember ini. Semua trip ini ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, dari beg, luggage, tempat tinggal, makan minum, duit poket pun Shaklee bagi. AlhamduLILLAH. 


Ini pula koleksi gambar trip ke US dan Umrah. Ini adalah salah satu cara untuk kami mengembara melihat bumi ciptaan ALLAH. Apatah lagi jika kami tak pernah ke Mekah, inilah satu-satunya peluang untuk ke Umrah untuk lihat Masjidil Haram dan Masjid Nabawi. Dan trip ini bukan sahaja untuk diri sendiri, kami dapat bawa bersama satu keluarga termasuk ibu, ayah, ibu dan bapa mertua sekali. 

Perasaan saya? Seronok! Jual vitamin pun boleh mengembara merata dunia dan boleh bawak satu family! 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Kira Sakura

seronoknyaaaaa mesti tak sabar nak tunggu bulan 12 ni nanti kan. tahniahhhhh

Farah Adlini

Wow bestnya. Smg mendapat umrah yg mabrur ye kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in