Sunday, September 6, 2015

Tips pengambilan vitamin semasa hamil

AlhamduLILLAH semakin ramai ibu-ibu hamil yakin dan percaya dengan keberkesanan vitamin-vitamin di dalam Set Ibu Hamil ini. Sememangnya vitamin-vitamin Shaklee sentiasa berkesan, mesra alam dan paling penting ianya SELAMAT untuk ibu dan bayi di dalam kandungan. Ini kerana sumber-sumber dan formula untuk menghasilkan vitamin-vitamin ini telah melalui ujian klinikal sebelum dipasarkan. 


Antara vitamin yang penting semasa hamil ialah protin, multivitamin, vitamin C, B-Complex dan Kalsium. Shaklee sangat rekomen Set Ibu Hamil ini kepada ibu-ibu hamil untuk memastikan ibu dan bayi dalam kandungan mendapat cukup zat dan nutrisi sepanjang kehamilan. Dan yang paling best ialah sumber vitamin-vitamin Shaklee sentiasa selamat untuk ibu dan bayi.

>> ESP - non gmo soy, dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavones, genistein dan diazdein demi untuk memberikan kebaikan keseluruhan soya. 
>> B-complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang lengkap dengan asid folik dan biotin.
>> Vitamin C - dihasilkan dari 7 1/2 biji buah oren 
>> Vitalea ialah multivitamin yang mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting dan lengkap dengan formula zat besi.
>> Ostematrix formula shaklee lengkap dengan kalsium, magnesium, vit d, zink, boron, kuprum

Anda juga boleh ADD-ON Omega Guard - sumber dari minyak ikan yang dihasilkan menerusi kaedah teknologi terkini iaitu ultratulen bergred farmaseutikal.

Semoga panduan pengambilan vitamin ini memberi manfaat kepada semua ibu-ibu hamil sepanjang kehamilan. Terdapat banyak jenis jenama vitamin di pasaran, namun pilihlah yang sentiasa berkesan, sentiasa mesra alam dan paling penting sentiasa selamat untuk ibu dan anak. Seperti saya, saya pilih Set Ibu Hamil ini sepanjang saya hamilkan Yusuf. AlhamduLILLAH, tiada masalah kritikal sepanjang kehamilan.

Jika ada sebarang pertanyaan lanjut atau ingin membuat pesanan boleh hubungi saya di talian 012-2541296. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in