Friday, September 25, 2015

Korang tau tak?

AlhamduLILLAH, hari Jumaat kembali bertandang. Semalam amatlah sebuk beraya di kampung. hihi.. saya beraya di kampung suami di Alor Star, Kedah. Agak meriah sambutan Hari Raya Aidiladha di sini berbanding di kampung saya di Ipoh. Semalam kami berkunjung ke 7 buah rumah! haha... makan banyaknyaa... Banyak betul rezeki kami.. AlhamduLILLAH.. 

Tapi, sebagai ibu menyusu takpe makan banyakk.. haha.. sebab ibu menyusu memerlukan paras pemakanan yang lebih tinggi daripada ibu hamil. Jadi, lupakan nak diet atau nak kuruskan badan tu. Fokus sahaja penyusuan susu ibu, kita pasti kurus! Percayalah! Buktinya? Sayalah!! hahaha... Saya masih menyusukan Yusuf walaupun dia sudah berusia 25 bulan tau! AlhamduLILLAH, rezeki Yusuf masih ada. Saya teruskan sahaja. 


Gambar ni masa nak balik ke kampung. Saya menggayakan WERDA. Bonus untuk ibu-ibu menyusu yang menggayakan WERDA ni tak perlu nak beli atau pakai nursing cover dah! Pakai WERDA dah boleh tutup. Mudah sangat nak menyusu di kawasan public ataupun di dalam kereta ataupun semasa travel. 

Ok, takat ni dulu update. Esok saya sambung lagi naa.. Nak sambung travel lagi harini. hihi.. Selamat ber'WERDA' dan Selamat Hari Raya Aidiladha! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in