Tuesday, September 22, 2015

Gelagat anak-anak musim cuti sekolah

Layankan saje gelagat anak-anak bila tiba musim cuti sekolah. hihihi..


Bila jalan-jalan kat shopping complex, gi makan sana-sini, mesti akan ada orang kata anak-anak saya ni muka fotostat muka ayahnya.. hihihi.. memang yea pun..! Elok sangatlah tu pakai baju-T "Anak Abah"! haha..!


Suka sangat bila dapat Al-Quran. AlhamduLILLAH.. sejak Irfan dah pandai baca Al-Quran, dia nampak excited nam baca both Arab dan terjemahannya sekali. Moga Irfan faham apa yang disampaikan dalam Al-Quran dan moga dia juga dapat menyampaikannya. 


Yang ni kita sibuk carikan kasut sekolah untuk Abang Irfan dia pulak sibuk nak terai kasut-kasut sekolah ni. Hahaa.. tak kiralah saiz besor ke kecik ke dia main sumbat je kaki dia.. Yusuf cukup suka bila ke kedai kasut. Habis semua kasut dia try... sampai promoter kedai kata takde saiz dia barulah dia surrender dan puas hati... hihihi..

Baru dua orang anak dah macam-macam perangai.. kalau 10 orang caner ler agaknya... hihi.. tapi takmolah sampai 10 orang.. kikikiki.. Semoga anak-anak saya membesar menjadi anak-anak yang soleh dan taat pada perintah ALLAH, hormat orang-orang tua, rajin baca Al-Quran.. In Shaa ALLAH..

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

anajingga

wah seronoknya cuti ye, selamat hari raya aidil adha buat lia sekeluarga dari kak ana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in