Sunday, August 23, 2015

Tips WAHM --> 3 sebab kenapa saya ambil vitamin

Bila saya dah jadi WAHM, saya tidak mengabaikan pengambilan vitamin. Tambahan pula saya seorang ibu menyusu. Perlukan sokongan tambahan menerusi pengambilan vitamin. 

Kenapa pengambilan vitamin ini sangat penting? Ada 3 sebab iaitu:
1. Saya seorang ibu menyusu sangat memerlukan tenaga yang berterusan untuk menyusu dan melakukan kerja-kerja rumah dan urusan bisnes. Yusuf masih menyusu walaupun dah 24 bulan. Jadi, saya perlu memberi 'extra' untuk diri sendiri.

2. Saya perlu tenang dalam menguruskan rumahtangga dan juga menguruskan bisnes dari rumah. Kalau tak tenang mau semua kelaut.. ataupun semua tak jadi.. hihi.. 

3. Saya mahu kekal sihat dan cantik. Of courselah kan... ni kang jumpa customer muka pucat je, atau muka berkedut, ada jerawat lak.. terus tak konfiden.. bukan customer tak konfiden, saya yang tak konfiden dengan diri sendiri. hihi.. AlhamduLILLAH sejak amalkan vitamin-vitamin seperti di bawah, saya bertambah yakin dengan diri sendiri dan BONUS kulit saya jadi cantik berbanding dulu.


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

tiga lalat

masyuk tu makk ;)
semoga yusuf membesar sbg johan juga

nhhas

I bought but scared to continously consume... hihihi

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in