Friday, August 21, 2015

Testimoni Vivix untuk anak masalah asthma

Irfan sekarang ni dah konsisten makan vitamin-vitamin Omega, Chewable Vitamin C dan Vitalea for Children. Mealshakes saya bagi seminggu 2 kali. AlhamduLILLAH kesihatan Irfan bertambah baik dan Irfan jarang-jarang diserang asthma lagi sejak 2 tahun ini. 

Selain vitamin-vitamin yang disebutkan di atas tadi, saya juga berikan Irfan Vivix. Vivix saya berikan dikala emergency tengah malam bila Irfan mula batuk-batuk. Batuk asthma ni bukannya macam batuk biasa tu... batuk asthma ni datang sekali dengan kahak. Worst part bila batuk dan tarik nafas ada bunyi wheezing. Haaa.. yang tu memang sah dah kena asthma attack! Vivix ni akan bantu mengurangkan radang paru-paru dan berikan tenaga pada sel-sel tubuh badan untuk 'lawan' sakit dari terus merebak dan seterusnya dapat dikawal dengan cepat. AlhamduLILLAH, sekarang ni bila batuk dan selsema pun tak perlu amik nebulizer dan antibiotik lagi sejak bagi Irfan Vivix.


Bukan saya seorang saje yang mempunyai anak masalah asthma, ibu yang lain juga mempunyai masalah yang sama seperti saya. Puan Lyana juga berikan Vivix kepada anaknya. Testimoni di atas buktinya. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in