Wednesday, August 26, 2015

Rahsia anak-anak saya kekal aktif sepanjang hari

Pepagi tepek kat blog muka budak berdua ni... hihi.. Adik Yusuf tu tak padan kecik, baru 2 tahun dah nak main scooter Abang Irfan. Tu scooter untuk umur 5 tahun dan ke atas tu.. hehehe.. dia belasah je main sebab teringin dok tengok Abang Irfan main.. pastu siap berebut dengan Abang Irfan.. sabor jelahh.. hihi... naseb baek Abang Irfan abang yang penyayang.. dia beralah bagi adik guna scooter dia dan dia rela main bola sorang-sorang.. hihi..

Anak-anak saya tak pernah missed Vitalea for Children ni. Dalam Vitalea ni ada unsur Kalsium, Magnesium, Copper, Zink, Iron, Biotin dan banyak lagi multivitamin yang diperlukan untuk tumbesaran anak-anak. Unsur-unsur ini sangat kritikal dan sangat sukar diperolehi jika anak-anak memilih makan. Jadi saya berikan mereka nutrisi yang diperlukan dan paling penting ianya selamat untuk anak-anak saya. Sehari 1-2 biji membantu mereka kekal aktif dan bertenaga sepanjang hari.


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


5 comments:

PeRdU cINta

Terus sayang adik sampai bila bila ye abang..

eita

patut lah aktif sangat..

saya pun makan jugak shakle..terutama masa eksiden dulu...luka memang cepat sembuh...

dorsett pink

anak saya pun aktif sangat.. makan banyak2 pun, badan tak naik sebab aktif sangat.. tapi saya tak bagi vitalea ni untuk dia, mak Nye je lah yang makan. hehe

Farrah MF

Seronok tgk anak2 ceria, kekal aktif & bertenaga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in