Tuesday, August 25, 2015

Percuma Vitalea!

Jom daftar sebagai Ahli Shaklee dengan hanya RM79.50 seumur hidup dan anda akan mendapat sebotol Vitalea ini PERCUMA (worth RM88.25)!

Bagaimana nak mendaftar?
Apa yang diperlukan ialah nama penuh, alamat, no telefon, no IC, no akaun bank (any bank) dan juga emel address. Kemudian saya akan daftarkan untuk anda dan anda akan dapat nombor ID dan terus boleh login ke website Shaklee untuk membuat pembelian produk-produk Shaklee. Jika beli apa-apa vitamin (hatta satu vitamin pun) anda akan dapat Vitalea ini PERCUMA! Memberkit Shaklee dan Vitalea percuma tadi akan diposkan kepada anda. 

Vitalea mengandungi 28 jenis multivitamin dan multimineral yang diperlukan oleh tubuh badan. Pengambilan 2 biji Vitalea sehari bersamaan 40 jenis lauk. Vitalea ini sesuai untuk semua orang dewasa mahupun warga emas dan sebotol boleh tahan 2 bulan! 

Saya tak pernah missed consume Vitalea setiap hari. Dan Shaklee highly recommended untuk mereka yang mahu kuruskan badan, ibu menyusu, ibu hamil, ibu berpantang, warga emas mengambil Vitalea kerana Vitalea mampu membantu memberikan tenaga segera untuk sepanjang hari. 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in