Friday, August 21, 2015

Kerja membasuh pakaian menjadi mudah dan cepat dengan Get Clean FreshLaundry


Jumpa gambar ni kat dalam fb malam tadi.. terus nak share kat sini jugak.. hihi.. nak cite pasal laundry memang rasa tak abess.. haha.. gambar kat bawah ni sangat benarnya.. kat rumah ni Irfan dan Yusuf sekurang-kurangnya 4 pasang sehari setiap seorang. Suami saya 3 pasang sehari. Saya 2 pasang sehari. Haa.. itu yang kain baju menggunung tinggi tu.. hihi.. membasuh takpe lagi.. no problem.. nak cite bab membasuh ni sekarang sejak guna Get Clean Fresh Laundry dan Soft Fabric sangat mudah kerja mencuci baju ni.. ada kotoran degil pun boleh hilang, berbanding dulu nak kena merendam bagai, nak menonyoh lagi.. banyak lak kejanya yea.. kena pulak ari hujan, kain bau masam lak..lagi tak besttt.. sekarang ni kotor sikit ke, kotor banyak ke, kotoran degil ke, tak degil ke, masuk semua dalam washing machine, letak sabun basuh Get Clean, selesaiiii... bersih, berkilat (hihihi..), kotoran hilang dan paling penting sabun basuh Get Clean ni sesuai untuk baju baby jugak. Takyah nak basuh asing-asing. Saya masukkan semua sekali dalam washing machine. Baju Yusuf pun campur sekali. Mudah kan..?


Inilah Set Get Clean untuk membasuh pakaian yang saya gunakan. Sesuai untuk pakaian yang kita sayang macam contoh shawl Bokitta, Burberry, Bella Ammara, jubah Bella Ammara, Cattleya Couture, apa sahaja yang korang sayanglah.. sebab saya dah test kat diri sendiri. Basuh guna Get Clean ni, baju-baju dan shawl yang saya sayang tetap nampak baru, berkilat.. kalernya tak turun! :))

Dah abes bab mencuci pakaian, bab nak melipat lak satu hal... memang bercintaaaaa... hahaha.. walaupun saya ni WAHM, duduk rumah, saya lipat kain 2 hari sekali...(terbongkar rahsia.. haha..) pernah gak seminggu baru saya lipat.. hihihi.. alangkah bestnya kalau ada robot lipat kainn.. kan, kan, kan..? 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Kakzakie

Yg ini kakak tak pernah guna lagi..
Lain kalilah cuba:)

Suria Lekatlekit

ok menarik jugak.. bab lipat baju rasanya ramai yang hadapi masalah yang sama.. hahahaa

aizamia3

hehehe.. ayat last sekali tu terkena kat diri ai.. ;)

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in