Wednesday, August 5, 2015

Asid lemak Omega-3 sangat penting untuk perkembangan awal kanak-kanak

Tengok gelagat dan aksi budak berdua ni memang tak jadi kerja.. hihi.. Adik Yusuf tu ikut jelah apa yang Abang Irfan buat.. hihi.. main pasir kat Pantai Kelanang sambil cari ikan untuk stok seminggu kat rumah. Anak-anak saya memang suka makan ikan, tak kira ikan apa, asalkan ikan. Paling mereka suka ikan Salmon. Walaupun susah nak dapat dan memang tak dapat kat Pantai Kelanang ni.. hihihi.. tapi saya dan suami gigih cari (ala.. beli kat Tesco atau Giant je pun... hihihi...), sebab ikan Salmon ni kaya dengan asid lemak Omega-3 ! :)) Bagus untuk perkembangan otak anak-anak.


Inilah dia Omega Guard Shaklee yang saya berikan untuk anak-anak saya. Sebotol untuk Irfan, sebotol untuk Yusuf.


Untuk Irfan >> meningkatkan DAYA FOKUS ketika dalam kelas dan DAYA INGATAN dalam pembelajaran. 
Untuk Yusuf >> demi perkembangan OTAK dan MATA yang SIHAT. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

7 comments:

Kakzakie

Uminya pengedar memang beruntung tak akan putus utk consume hari-hari Lia.

Nieyl

Assalamualaikum..selamat pagi...
Nieyl singgah di sini =)

aryan azra

seronoklah anak-anak dapat bermain dipantai..

LYAfrina

Mmg ikan sgt bgus utk kanak2.. tp problem asya x mkn lgsung ikn.. mcm2 cara dh nk ajr dia mkn... mmg dia x mkn smua mkanan dr laut..

tiga lalat

hehe, kat sushi king pon ade salmon steak jugak makk., ;p

Aisy Nasiha

Saya kalau pgnant mmg banyak makan ikan besar2 sb nak pastikan dapat byk zat utk baby.. kalau tak pganat payah sikit la nk makan ikan selalu..suami n anak tak berapa suka ikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in