Thursday, August 27, 2015

5 keistimewaan Shaklee Vitalea Iron Formula yang pasti anda nak tahu

Ini produk favourite saya selepas ESP. Shaklee Vitalea with Iron Formula. Bila dikatakan produk favourite pastinya ada banyak keistimewaan padanya. Jom baca apakah 5 keistimewaan Shaklee Vitalea iron formula ini.1. Produk pertama daripada Dr Forrest C. Shaklee. Dicipta pada tahun 1915 dan sekarang Vitalea dah berusia 100 tahun.
2. Memberikan 28 multimineral dan multivitamin dan diuji secara klinikal. Ujian klinikal ni maksudnya ujian dibuat ke atas manusia, bukan kat tikus ke, arnab ke, kambing ke..
3. Dipatenkan dengan Bioactivated Absorption System secara eksklusif hanya untuk Shaklee untuk memastikan penyerapan asid folik salah satu komponen kritikal.
4. Sebanyak 349 Ujian kualiti dibuat ke atas Vitalea setiap kali Vitalea dihasilkan untuk memastikan ketulenan dan keberkesanan produk. 349 ujian tau, bukan 1 atau 2 ujian. Ujian kualiti ni bukan buat sekali je, maksudnya setiap kali Shaklee nak keluarkan Vitalea dia akan buat ujian kualiti ni dan ianya bukan murah tau..
5. Diformulakan dengan unsur iron (zat besi) untuk memastikan penyerapan Vitamin C. Sesuai untuk ibu hamil, ibu menyusu, pesakit anemia dan remaja. 

Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita), supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang.

Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak sangat digalakkan mengamalkan pengambilan Vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan iron oleh si ibu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in