Monday, August 3, 2015

3 vitamin untuk perkembangan sihat anak-anak kita


Set ini mengandungi 3 jenis vitamin seperti berikut:

Omega Guard dihasilkan menerusi kaedah teknologi terkini iaitu ultratulen bergred farmaseutikal. Maksudnya ia melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul yg dpt memekatkan asid lemak Omega 3 paling tulen. Proses ini penting untuk menyingkirkan toksik dan bahan-bahan berbahaya seperti plumbum, arsenik, merkuri, dan lain-lain lagi. Omega Guard juga menyediakan spektrum penuh asid lemak perlu Omega-3 iaitu DHA, EPA, ALA dan sebagainya.

Chewable Vitamin C : Tubuh badan anda boleh melakukan banyak perkara, tetapi ia tidak boleh membuat atau menyimpan vitamin C. Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta juga struktur am tubuh badan.

Vitalea for Children mengandungi 18 vitamin dan mineral yang diperlukan untuk tubuh badan anak-anak kita, 200mg kalsium, magnesium, zink, copper dan morel untuk memastikan kalsium yang diambil diserap sepenuhnya tubuh badan anak. Tiada perisa dan pewarna tiruan. Bebas gluten, jadi elok sangat untuk anak-anak yang ada allergy especially macam anak saya Irfan ni yang alah kepada perisa, pewarna dan preservative tu..

Para ibu boleh juga menambah Mealshakes yang mengandungi 19 multivitamin dan multimineral termasuk fiber dan protin. Untuk anak-anak kita yang suka memilih makanan, tak makan sayur, tak suka makan buah-buahan, suka makan ikan je, ayam dan daging takmo makan, jadi Mealshakes dapat menampung lohong-lohong zat yang kekurangan. 

Set ini boleh consume 2-3 bulan. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in