Thursday, August 6, 2015

3 tips untuk wanita berumur 30 tahun cantik dan anjal

Para wanita sedar ataupun tidak bila umur kita cecah 30 tahun yang PALING UTAMA akan MENYUSUT ialah KOLAGEN. Diikuti dengan vitamin C dan antioksidan dalam tubuh badan kita. Semakin hari semakin hilang. Jika tidak digantikan, timbullah kulit wajah melayut dan kerepot. Paling obvious boleh nampak kat bahagian tepi mata. Scary kan? 

Oleh sebab itulah Shaklee rekomen 3 jenis supplemen ini untuk kulit wajah cantik dan kekal muda iaitu Vivix, Vitamin C dan Collagen Powder. 

Vivix -Kaya dengan tumbuhan polifenol dan tinggi kandungan resveratrol yang mampu menjadikan kulit awet muda dan melindungi kulit dari kanser kulit, masalah ekzema dan lain-lain masalah kulit.

Vitamin C - menjadikan kulit bebas cela, jerawat dan kekal cerah berseri.

Collagen Powder - menjadikan kulit anjal, licin dan berseri. Kulit licin ni bukan kulit wajah je tau, tapi bila amalkan kolagen Shaklee, satu tubuh badan kulit jadi licin! 


Selain penjagaan luaran, penjagaan dalaman juga amat perlu dititikberatkan terutamanya wanita yang dah cecah umur 30 tahun. Kolagen dan Vitamin C mula MENYUSUT dan sel tidak lagi 'CERGAS' seperti dulu. Dari cucuk sana, cucuk sini, pengambilan supplemen adalah satu cara yang SELAMAT dan BERKESAN untuk maintain jelita, ayu dan anjal. :))

Saya dah 35 tahun dan inilah supplemen yang saya amalkan untuk penjagaan dalaman dan luaran saya. Bila dalaman cantik, luaran pun akan cantik. :)) Lagipun anugerah ALLAH berikan, haruslah kita usaha untuk menjaganya dengan baik. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

are_lin@yu

banyak produk shaklee yg bagus kan..ayu pnh gk try sebelum ni..

Ummul Azkee

UA hnya pernah cuba mkn alfafa...insyallah mahu juga cuba set2 lain

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in