Wednesday, July 8, 2015

Testimoni Efek Vivix --> Tak jadi operate masalah rahim, dah lama takdiserang gout

Petang-petang gini jom baca testimoni Vivix lagi. Macam-macam efek yang mereka rasai. Extra tenaga, ada masalah rahim tak jadi operate, masalah buah pinggang menampkkan kesan positif dan dah lama tak diserang gout. Jom baca apa kata mereka dengan lebih detail dalam gambar di bawah ini. Boleh klik gambar untuk besarkan imej.


Kenapa Vivix sangat berkesan? Kerana Vivix satu-satunya produk Shaklee yang mampu merencatkan keradangan dan mengurangkan tekanan ke atas sel-sel untuk melawan kesakitan. Inilah sebabnya mereka yang mempunyai masalah kronik akan menampakkan kesan positif dalam 10-12 hari pertama mengamalkan Vivix. Haa... itu baru 10-12 hari, kalau sebulan, dua bulan, setahun? Mesti boleh sihat kembali kan..! Saya sangat rekomen anda mengambil Vivix jika mempunyai masalah kesihatan yang kronik. Banyak testimoni saya kongsikan. Boleh baca di sini. :))

Untuk mendapatkan diskaun hebat Vivix bulan ini boleh hubungi saya (sms | call | whatsapp) di talian 012-2541296

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

Cho Zila

kalau benda bagus tentu mudah nak dapat testimoni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in