Thursday, July 30, 2015

Set Vitalea for Children yang EXCLUSIVE untuk anak-anak kita :))

Hmm.. saya kalau nak beli vitamin untuk anak-anak saya Irfan dan Yusuf memang tunggu masa offer sebab harga sangat menarik! Jadi bila Shaklee buat promo Vitalea for Children buy 3 Free 1, saya terus beli untuk mereka berdua. Siap 4 botol untuk 4 bulan, bermakna cukup sampai hujung tahun nanti. Jimat kan?? Satu set ni JIMAT hampir RM160++! So duit tu boleh spend untuk Irfan beli barang keperluan sekolah pulak, dan untuk Yusuf beli baju-baju dia yang dah semakin mengecil.. hihi.. 


Yang ni pulak sesuai untuk anda yang ada anak ramai.. satu set untuk 4 orang anak. Anak-anak kita ni lain-lain masalahnya. Ada yang tak makan sayur, sembelit, kurang selera makan dan lain-lain lagi. Berikan mereka yang terbaik. Exclusive sorang satu botolll.. :)) 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in