Wednesday, July 1, 2015

Promosi Hebat sepanjang Julai 2015!

Sekejap je dah masuk bulan Julai kan! Dah setengah tahun berlalu dalam tahun 2015. Serius cepat betul masa berlalu. Dan tengahari ni saya nak war-warkan Promosi hebat sepanjang Julai daripada kami. Jom tengok poster kat bawah ni..


Vitalea for Children dan B-Complex Beli 3 PERCUMA 1! :)


Vivix Beli 6 PERCUMA 1!

B-Complex dah laaamaaaa takde promo gini. Saya pun tak ingat bila last promo B-Complex. hihi.. Tapi jika anda nak tahu apa bestnya B-Complex ni boleh baca kat sini. Saya tak pernah skip B-Complex ni sejak 4 tahun dulu. Vitamin wajib untuk setiap wanita dan mesti diambil setiap hari. B-Complex juga bagus untuk pembentukan rambut yang sihat dan kuat. Selain itu, B-Complex bersifat anti-stress, jadiii.. dah tau kan kenapa saya tak pernah tinggal B-Complex ni.. haha.. Lagi satu B-Complex juga sangat membantu wanita-wanita menghadapi masalah simptom PMS. Hmm.. nak tahu lebih lanjut lagi, jangan lupa klik link di atas tadi tu yea.. 

Vivix pula ramai dah tahu dan sedar kehebatan tonik ajaib ini. Banyak testimoni saya dah kongsikan untuk anda. Kehebatan Vivix yang mampu bertindak tahap selular dapat memberi kesan seawal 7-10 hari selepas penggunaan. Ehh... bukan overclaim yea, tapi saya tulis gini berdasarkan feedback daripada pelanggan-pelanggan saya yang telah mencuba dan mengamalkan Vivix. Boleh klik link kat atas tadi tu untuk membaca testimoni mereka yang berjaya dengan Vivix. Hmm.. kata orang tak kenal maka tak cinta.. jadi, hanya mereka yang dah amalkan Vivix ni saje tahu apa yang saya maksudkan ini. hihi..

Sekian, perkongsian saya hari ini.. Barang yang baik seronok saya nak share sebab saya sendiri pun menggunakannya.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in