Friday, July 10, 2015

Let's join Success Team lead by Puan Suria

Ehh.. tetiba lak tajuk entri dalam English. hihi.. sebenarnya takde pun niat nak buat entry in English, saje je tajuk gitu sebab nampak catchy.. ecece.. hihi.. Mesti anda semua tertanya-tanyakan apa Success Team ini? Haa., Success Team ini diterajui oleh Puan Suria, seorang anak bisnes saya. Puan Suria dah 1 tahun 7 bulan dalam bisnes ini dah dia dah mempunyai organisasi sendiri! Tahniah! Dan dalam organisasinya ada 5 orang susur galurnya yang mencapai bonus 2 angka -3 angka dengan konsisten setiap bulan! Tahniah sekali lagi dan AlhamduLILLAH! 

Bonus Shaklee walaupun 2 angka, 3 angka, sangat puas hati bila dapat. Sebab zaman sekarang ni bukannya mudah nak dapat side income 2angka, 3angka secara santai. Kalau jual kuih ke, kek ke, tudung ke, tak boleh secara santai sebab perlu fokus betul-betul kerana persaingan sangat hebat, Tapi, bisnes Shaklee sambil-sambilan sahaja. Santai-santai sahaja. Sehari fokus 2 jam boleh dapat 2-3angka, hatta 4 angka pun boleh! Ini kerana susur galur Puan Suria kebanyakan daripada mereka masih bekerja dan buat bisnes ini secara santai, secara part-time. Oh ya! Bonus 2angka, 3-angka, 4-angka tu adalah BONUS BERSIH tau! 


Inilah wajah-wajah mereka yang berjaya mendapat income 2-angka, 3-angka dengan konsisten setiap bulan! 


Inilah Puan Suria yang comel.. hihi.. 

Dan Puan Suria sendiri mencapai bonus 4-angka dengan konsisten semenjak dia menyertai bisnes ini. AlhamduLILLAH. Saya amat bangga dengannya. Saya percaya niat Puan Suria ingin membantu susur galurnya mencapai bonus 4 angka akan dipermudahkan. Dan kepada ahli-ahli Success Team, gunakan peluang ini sebaik-baiknya kerana anda semua mempunyai seorang bisnes menyor yang sangat dedikasi, bersungguh-sungguh dan tidak pernah kenal erti putus asa. Puan Suria boleh membimbing anda merealisasikan impian anda! Percayalah! 

Kepada anda yang berminat nak join Success Team under Puan Suria, boleh terus hubunginya di talian  019-242 2035 ok! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in