Thursday, July 23, 2015

Kurus secara sihat dengan Vivix!

Semalam dengar daripada Prof Muhaya, untuk KURUS secara SIHAT kita perlu mengambil sumber makanan berasaskan tumbuh-tumbuhan kerana sumber makanan ini mampu BERTINDAK dengan DIRECT ke atas SEL-SEL tubuh badan.

Shaklee ada satu produk yang mampu memberi kesan pada tahap selular (dalam ayat mudahnya, fungsinya terus target pada sel-sel tubuh badan kita ni..) dan dalam pada masa yang sama si pengamal akan merasa lebih sihat. Dah tentulah Shaklee Vivix. Selain kemampuan Vivix memberi kesan kepada sel-sel secara langsung, ianya juga kaya dengan POLIFENOL dan tinggi kandungan RESVERATROL. Nak tahu apakah dua benda ni? Jom teruskan bacaan.. 

Apa itu polifenol
Polifenol ialah kompaun aktif di dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang memberikan warna kepada buah-buahan ini. Semakin kuat dan terang warna buah-buahan atau tumbuhan itu, semakin ia kaya dengan polifenol. Polifenol ini mampu melindungi tumbuhan dan buah-buahan ini daripada serangan penyakit dan jangkitan. Jadi, kalau kita makan sumber tumbuhan atau buah-buahan yang kaya dengan polifenol ini, secara tidak langsung sel-sel tubuh badan kita juga dilindungi dari penyakit dan jangkitan.

Apa itu resveratrol?
Resveratrol pula ialah gabungan polifenol. Kajian membuktikan bahawa resveratrol telah meningkatkan tahap kesihatan dan memberi banyak manfaat kepada mereka yang mengamalkannya. Resveratrol sangat efektif kepada mereka yang mahu menurunkan berat badan secara sihat dan berkesan tanpa mengambil apa-apa ubat kurus. 
Shaklee Vivix mengandungi 4 bahan utama yang kaya dengan POLIFENOL iaitu Anggur Muskat, Polyganum Cuspidatumm, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Bahan-bahan ini mengandungi tinggi Resveratrol yang membantu MENURUNKAN BERAT secara berkesan dan lebih EFEKTIF berbanding produk lain. Klik sini baca testimoni Puan Adaa yang berjaya menurunkan berat badannya dalam masa 4 bulan! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in