Sunday, July 5, 2015

Kelebihan YES Shaklee --> 3 EXTRA Bonus untuk anda!

AlhamduLILLAH, semakin ramai join YES Shaklee sejak ianya dilancarkan pada May 2015 yang lalu. Salah seorang anak bisnes saya telah pun berjaya mendapat bonus yang berlipat ganda berbanding saya ketika saya di rank yang sama dengannya sekarang ini. Dan dia telah merasai bonus-bonus yang Shaklee tawarkan dalam YES Shaklee ini. 

Ada tiga EXTRA bonus yang Shaklee tawarkan dalan YES Shaklee ini selain Personal Bonus dan Nett Personal Bonus. Tiga EXTRA bonus tersebut ialah:
1. YES Matching Bonus dari 10% up to 50%! Yang ini boleh cecah dari RM50 sehingga ke RM1000!
2. 100% YES Matching Enrollment Bonus! Yang ini pulak bila kita dapat menaja minimum 6 orang dengan setiap pembelian sekurang-kurangnya 150uv, kita boleh dapat 100% matching bonus. Bermula serendah RM80 sehingga ke RM500 seorang! Bayangkan kalau ada 6 orang! woohoo!
3. Rank Up Bonus. Ini akan diberikan kepada mereka yang berjaya naik rank. Bermula dari RM200 sehingga boleh mencecah ke RM4500! Banyak tuuu..!! 

Bila difikirkan semula, yea memang kita berada dalam kegawatan ekonomi, dengan GST, kenaikan harga barang, peningkatan inflasi dan nilai matawang kita yang semakin hari semakin menurun, namun begitu kita tetap perlukan duit untuk meneruskan kehidupan. Betul ke betul? Anda juga seperti saya perlukan duit untuk meneruskan kehidupan. Anak-anak perlu disuap makan, dibayar yuran sekolah dan taska, perlu dibeli barang keperluan seperti pakaian, pampers, susu dan vitamin.. kita pula perlu keluar bekerja.. minyak kereta/motosikal perlu diisi, tol perlu dibayar, .. barang keperluan rumah pula harus sentiasa ada.. belum lagi masuk hutang rumah, kereta, pinjaman pelajaran.. bagaimana pula nak menabung demi masa depan anak-anak dan tabung untuk kita mengerjakan haji? Terfikir ke tidak kita sampai ke tahap itu? Maka dengan ini saya mengajak anda merebut peluang untuk menyertai YES Shaklee ini yang boleh memberikan anda pulangan yang bestt... dapat extra income setiap bulan untuk menampung keperluan keluarga. 


Yang pasti saya akan bimbing anda untuk mencapai income seperti anak bisnes saya yang telah berjaya pada bulan pertama dengan YES Program ini. Bonus pertama beliau lebih RM3000++! Banyak kan! Gambar di atas adalah program hari ini yang Shaklee buat hanya untuk mereka yang berjaya dalam YES Program. Program ini dinamakan YES Achiever Program. Antara perkongsian menarik daripada Encik Nizam ialah konsisten dengan Solat Dhuha dan Tahajjud kerana dua solat sunat ini adalah magnet rezeki kita. Ini bukan omongan kosong tapi ianya adalah realiti dan janji kita sama-sama kerjakan untuk merealisasikan impian anda! Ayuh segera hubungi saya untuk menyertai YES Program ini kerana Program ini bakal tamat October nanti! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in