Tuesday, July 28, 2015

2 Testimoni Vivix -Tiada lagi batuk berpanjangan dan tiada bibir merekah

Rasanya tak senang duduk jika saya tak kongsikan 2 testimoni panas Vivix ni.. Jom kita baca perkongsian Puan Fatirah yang memberikan Vivix kepada ibu dan ayahnya. Ayahnya mengalami masalah batuk berpanjangan. Selepas minum sesudu Vivix, batuk ayahnya berkurangan dan semakin beransur pulih. AlhamduLILLAH.. 

dan kisah ke-2 daripada Puan Syuhada yang ada masalah bibir kering sampai berdarah (uuhh.. sakitnyaaa...), namun selepas konsisten dengan Vivix bibirnya kembali lembap dan lembut. Tiada lagi masalah bibir merekah dan berdarah. AlhamduLILLAH ..


Saya tumpang gembira mendengar perkongsian menarik daripada dua orang sahabat saya ini. Vivix bukan sahaja supplemen sewaktu kecemasan tetapi ianya sudah menjadi supplemen yang wajib untuk kita hari ini. Ini kerana tubuh badan kita semakin hari semakin terdedah dengan risiko pelbagai penyakit. Jadi, cegah dulu sebelum rawat. 


Inilah Vivix yang saya ceritakan tadi.. :)

Ramai dah rasai keajaiban dan kehebatan Vivix, anda bila lagi? 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


1 comments:

Deanna Morni

sy lom pernah try lg vivix nih....nnti nk try lah hehheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in