Thursday, July 30, 2015

Set Vitalea for Children yang EXCLUSIVE untuk anak-anak kita :))

Hmm.. saya kalau nak beli vitamin untuk anak-anak saya Irfan dan Yusuf memang tunggu masa offer sebab harga sangat menarik! Jadi bila Shaklee buat promo Vitalea for Children buy 3 Free 1, saya terus beli untuk mereka berdua. Siap 4 botol untuk 4 bulan, bermakna cukup sampai hujung tahun nanti. Jimat kan?? Satu set ni JIMAT hampir RM160++! So duit tu boleh spend untuk Irfan beli barang keperluan sekolah pulak, dan untuk Yusuf beli baju-baju dia yang dah semakin mengecil.. hihi.. 


Yang ni pulak sesuai untuk anda yang ada anak ramai.. satu set untuk 4 orang anak. Anak-anak kita ni lain-lain masalahnya. Ada yang tak makan sayur, sembelit, kurang selera makan dan lain-lain lagi. Berikan mereka yang terbaik. Exclusive sorang satu botolll.. :)) 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Tahniah kerana mereka telah membuat pilihan yang BIJAK!

Tahniah kepada nama-nama dalam poster di bawah ini kerana telah membuat pilihan yang BIJAK! Botol-botol Vivix ini EXCLUSIVE hanya untuk mereka. 


Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Promosi Vivix yang berbaki 2 HARI SAHAJA lagi! Harini dan esok sajer.. Hubungi saya naaa... :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Wednesday, July 29, 2015

Vivix untuk sekeluarga

Ada yang masih tak tahu nak belikan Vivix ni untuk siapa ekk.. Sebenarnya, Vivix boleh diamalkan satu keluarga untuk mengatasi atau mencegah pelbagai masalah. 

Pakej beli 6 percuma 1 ini bolehlah ambil untuk satu keluarga. Sangat jimattt (jimat lebih RM1000) dan berbaloii untuk sekeluarga. Saya dulu ambil Vivix untuk diri sendiri je, tapi bila dah cuba dan rasai kesan positifnya, rasa rugi tak belikan untuk mak, abah, opah, suami, sekeluarga lah kiranya! Sebab saya nak mereka sihat, cantik dan bertenaga sama seperti saya. Tambah ada di kalangan ahli keluarga saya yang mengalami masalah diabetes, darah tinggi, asthma mestilah saya nak bagi supaya penyakit mereka tidak terus merebak dan berpanjangan. Sape yang dah rasa Vivix ni je paham apa saya maksudkan ini. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Promosi hebat Vivix tinggal 3 hari sahaja lagi!

Sedar tak sedar bulan Julai dah nak sampai ke penghujungnya. Cepat betul masa berlalu. Dan sedar tak sedar promosi hebat Vivix tinggal lagi 3 hari sahaja lagi !!

Nak tahu apa yang menarik promosi Vivix kali ini? 


Apabila anda mendapatkan 2 botol Vivix, anda akan dapat:
>> FREE Shaklee Membership (worth RM79.50)
>> FREE Sebotol Vitalea ( worth RM88.25)
>> FREE Delivery (worth RM10.60)
>> Diskaun hampir RM180++
>> Cash Back RM38++
Kesemua ini dapat memberi PENJIMATAN hampir RM400 kepada anda! :))

Wow! Jimat sebanyak RM400?? Banyak betull.. 

Ni nak cerita, dulu, 4 tahun lepas masa tu saya baru mulakan bisnes Shaklee, masa tu teringin nak consume Vivix sebab dok dengar orang cerita Vivix ni bagus, hebat, ajaib.. pastu baca pulak testimoni-testimoni Vivix buat saya rasa nak sangat cuba Vivix ni.. tapi masa tu takde promosi hebat gini.. takde promosi beli 2 botol dapat FREE banyak-banyak macam saya cerita kat atas tadi tu.. jadi, sekarang ni dah ada promosi macam ni memang sangat berbaloiiii... Saya dah berumur 35 tahun sangat menitikberatkan kesihatan jangka panjang demi insan-insan tersayang.. rasa rugi tak cuba awal-awal dulu.. tapi better late than never kan? Jadi anda pun jangan lepaskan peluang ini.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Tuesday, July 28, 2015

2 Testimoni Vivix -Tiada lagi batuk berpanjangan dan tiada bibir merekah

Rasanya tak senang duduk jika saya tak kongsikan 2 testimoni panas Vivix ni.. Jom kita baca perkongsian Puan Fatirah yang memberikan Vivix kepada ibu dan ayahnya. Ayahnya mengalami masalah batuk berpanjangan. Selepas minum sesudu Vivix, batuk ayahnya berkurangan dan semakin beransur pulih. AlhamduLILLAH.. 

dan kisah ke-2 daripada Puan Syuhada yang ada masalah bibir kering sampai berdarah (uuhh.. sakitnyaaa...), namun selepas konsisten dengan Vivix bibirnya kembali lembap dan lembut. Tiada lagi masalah bibir merekah dan berdarah. AlhamduLILLAH ..


Saya tumpang gembira mendengar perkongsian menarik daripada dua orang sahabat saya ini. Vivix bukan sahaja supplemen sewaktu kecemasan tetapi ianya sudah menjadi supplemen yang wajib untuk kita hari ini. Ini kerana tubuh badan kita semakin hari semakin terdedah dengan risiko pelbagai penyakit. Jadi, cegah dulu sebelum rawat. 


Inilah Vivix yang saya ceritakan tadi.. :)

Ramai dah rasai keajaiban dan kehebatan Vivix, anda bila lagi? 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Monday, July 27, 2015

Versi terbaru Vivix yang mesti anda miliki

Sebenarnya ramai lagi tak tahu pasal Vivix ni kan, jadi harini saya nak cerita secara ringkas tapi padat. Vivix ialah sirap pekat berwarna merah. Ia dihasilkan daripada 4 bahan utama semulajadi yang kaya dengan polifenol iaitu anggur muscadine, elderberi eropah, lobak ungu dan polyganum cuspidatum. 4 ramuan utama ini mempunyai khasiat antioksidan yang tinggi dan anti-penuaan sel semulajadi.


Dan inilah dia versi terbaru Vivix daripada UmmiIrfan.Com yang mesti anda miliki. :))

Istimewanya Vivix ini adalah kerana ianya tinggi kandungan Resveratrol iaitu sehingga 10 kali ganda tinggi berbanding produk yang lain. Kajian membuktikan bahawa resveratrol telah meningkatkan tahap kesihatan dan memberi banyak manfaat kepada mereka yang mengamalkannya. Resveratrol sangat efektif untuk:
>> menurunkan berat badan secara sihat dan berkesan 
>> mengurangkan komplikasi diabetes
>> mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular
>> meningkatkan kesihatan mata
>> membantu merencatkan pertumbuhan tumor
>> meningkatkan tahap ingatan pesakit Alzhiemer

Last but not least, berikan untuk mereka yang tersayang yang terbaik sebagai hadiah demi kesihatan dan kesejahteraan mereka jangka panjang. Vivix adalah pilihan tepat anda. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in