Friday, June 12, 2015

YES Shaklee --> BONUS yang berganda-ganda!

Sapelah takmo duit..! haha.. kan.. kalau ada yang takmo duit meh bagitau kat saya.. lifestyle kita sekarang ni semuanya memerlukan duit.. anak nak sekolah, nak belikan susu, pampers, baju sekolah, baju itu, baju ini.. nak beli barang dapur, nak bayar ansura  rumah, ansuran kereta.. belum lagi termasuk nak simpan untuk education anak-anak dan melancong.. simpanan untuk ke Haji dan Umrah bagaimana pula? Lepas ke tidak? haa... semuanya memerlukan duit, walaupun duit bukan segala-galanya, namun kita hidup perlukan duit. Duit ni ibarat udara. oklah., itu perumpamaan sajer.. hihi.. 

Terus ada yang bertanya bolehkah dapat duit yang lumayan, yang besar dalam masa yang singkat? Dalam 3-6 bulan? Jawapannya BOLEHH dengan YES Shaklee! Sedikit perkongsian dengan anda input yang saya dapat dari National Conference 2015 baru-baru ini. 


Nampak tu dalam poster tu.. Jika anda menjadi seorang Master dalam YES Program ini, pendapatan bulanan anda boleh cecah RM300,000 sebulan! Ianya bukan angan-angan lagi. YES Shaklee bukan sekadar teori sahaja. Saya dah buktikannya.. boleh klik sini untuk baca kisah Encik Nizam berjaya menjana income 4 angka dalam masa 16 hari! Dan semalam Encik Nizam checked Bonus bulan May beliau dan bonusnya cecah RM3k++, dua kali ganda bonus semasa saya di rank yang sama sepertinya suatu ketika dulu! BONUS BERGANDA! 

Bonus YES Shaklee bukan omongan kosong, Shaklee kata kalau naik Supervisor bonus ialah RM3000, tapi anak bisnes saya dapat lebih dari RM3000. Jika anda mahu mulakan bisnes dan mahukan bonus 4 angka seperti Encik Nizam, boleh contact saya atau Encik Nizam di nombor tertera di atas. Saya pasti dalam masa 6 bulan anda boleh mencapai bonus 5 angka! Janji kita sama-sama kerjakan! Mahu ke mahu? 

Jom sertai kami dalam YES Shaklee! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


1 comments:

Dila Gebu

info yang bermanfaat dari blog ni. memang best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in