Monday, June 8, 2015

Testimoni YES Shaklee --> Berbekalkan Niat yang ikhlas merubah segalanya! :))

Tiada siapa tahu, niat yang awalnya hanya ingin membantu seorang adik yang kurang upaya menjana pendapatan akhirnya membuahkan hasil yang lumayan dalam masa 16 hari sahaja! Itulah dia usaha seorang abang yang sangat ikhlas ingin membantu adiknya yang telah menganggur selama 5 tahun tanpa sebarang pekerjaan. Beliau ialah Encik Nizam, salah seorang anak bisnes saya yang berjaya menjana pendapatan 4 angka dalam 16 hari selepas mendaftar Ahli Shaklee melalui YES Program.

Pasti ramai yang ingin tahu apa rahsia Encik Nizam menjana pendapatan 4angka dalam 16 hari kan.. belum pernah lagi dalam sejarah grup bisnes kami Beautiful.Powerful.Masters seorang Supervisor dilahirkan dalam masa kurang sebulan. Sebenarnya Encik Nizam pernah bertanya dan nak daftar sebagai Ahli Shaklee dengan saya 2 tahun lepas sebab dia nampak saya upload gambar-gambar award saya di National Conference 2013 dan saya dapat Car Bonus. Masa tu saya dapat 5 award termasuk Car Bonus ni. Pegang 'mock' car key yang besor tu, memang semua nampak 'WOW!' hihi.. 

sejak itu dia dah mula mengintai peluang untuk join grup saya tetapi kemudian dia senyap, jadi saya pun tidak bertanya kerana pada masa itu saya fikir mungkin dia belum bersedia lagi. Saya teruskan polish susur galur saya yang lain. Rupa-rupanya dalam senyap-senyap tu dia menjadi followers fb dan blog saya! hahaha.. terus tetiba mak rasa glamer you sebab ada followers tegar gini.. hihihi... Sehinggalah bulan lepas, pertengahan bulan May (to be specific), dia kontek saya balik nak register ahli Shaklee saje mulanya, saya pun ajak dia buat bisnes sekali.. dan terus perkenalkan YES Program kepadanya. Beliau terus berminat kerana BONUS yang Shaklee tawarkan dalam YES Program sangat-sangat menarik. Jom kita baca apa kata Encik Nizam sendiri sedikit perkongsian secara online (dalam Telegram) untuk secret grup bisnes BPM.


Apa yang dia buat ialah dia hanya berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee secara online dan offline. Cerita manfaat produk dan testimoni-testimoni. Dan pastinya perlu ilmu dalam menyampaikan informasi tentang produk. Pendek kata, saya amat berbangga dengan dia sebab dia sangat komited, rajin, dan bersungguh-sungguh. Dia buat saje apa yang saya suruh, hihi.. kiranya tak melawan cakap mak.. hihi.. 


Encik Nizam sangat-sangat positif dengan peluang YES Program yang Shaklee tawarkan dan dia sangat yakin program ini dapat membantu ramai orang diluar sana yang mahukan extra income atau mahu menjana pendapatan dari rumah ataupun mereka yang baru diberhentikan kerja. Impian beliau ingin menjadi seorang Work-at-Home-Dad (WAHD) satu hari nanti. Dan saya doakan semoga impian beliau tercapai dan semoga Shaklee boleh merealisasikan impian beliau. In Shaa ALLAH! 

Kepada bakal WAHD dan yang mahu menjana pendapatan dari rumah, boleh sertai grup Encik Nizam. Boleh hubungi beliau terus di talian 012-3743484. Saya yakin dia boleh membimbing anda dalam YES Program ini dan membawa anda bersama-sama mencapai impian anda. In Shaa ALLAH! 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in