Wednesday, June 24, 2015

Testimoni Vivix --> Boleh berjalan kembali selepas 11 hari amalkanVivix! :))

Baru satu hari tak hapdet blog dah rasa macam seminggu tak berhapdet.. hihi.. Sebenarnya nak tunggu masa nak share dengan you all semua testimoni Vivix ni..Customer kesayangan saya ini, Cik Mas, belikan Vivix untuk abahnya yang mengalami masalah diabetes dan diserang strok sehingga tak dapat berjalan. Anak mana tak sedih bila lihat bapa sendiri camni kan.. tak sampai hati.. Jadi, Cik Mas yang bijak ini memberikan Vivix kepada Abahnya. Jom kita baca feedback daripada Cik Mas selepas 3 hari Abahnya consume Vivix dan selepas 11 hari. 


Ini kesan selepas 3 hari consume Vivix. Bacaan diabetes menurun dari 9.2 ke 7.1 


Ini selepas 11 hari consume Vivix. Pada awalnya tak boleh bangun berjalan akibat serangan strok. Tapi semalam dah boleh berjalan. AlhamduLILLAH. :))

Sebagai SID, saya turut merasa gembira dan bersyukur dengan perkembangan positif yang ditunjukkan oleh Abah Cik Mas ini dan kesan Vivix yang sangat cepat boleh dirasai sekitar 3 hari pertama selepas consume Vivix. Hebatnya kuasa ALLAH. Sesungguhnya kita hanya mampu berusaha, selebihnya kita serahkan kepada Dia kerana Dia pasti tidak menghampakan hamba-hambaNya yang berusaha dan bersabar. 

Harapan saya semoga Abah Cik Mas terus sihat kembali. Aameen... 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in