Sunday, June 28, 2015

Promosi Vitamin C dan Vitamin E tinggal 3 HARI SAHAJA LAGI!!

Fuhh! 4 hari blog saya ni sunyi sepi.. huhu.. kesihatan tidak mengizinkan saya untuk meng'update' blog.. AlhamduLILLAH, hari ini dah rasa semakin sihat, dengan izin ALLAH jua hendakNYA... 

Ok, apa cerita? Haaa... jangan tak tahu yea... promosi Vitamin C dan Vitamin E tinggal 3 hari sahaja lagi tau! Dua vitamin ni adalah antara vitamin kegemaran My Lovely Customers! Pendek kata, semua orang perlukan Vitamin C dan Vitamin E.. Jadi, mengapa tidak beli sekarang? Sementara promosi masih berlangsung dan sementara stok masih ada. Oh ya! Suatu ketika dulu Vitamin C pernah takde stok satu Malaysia tau... setahun lamanya! Jadi, eloklah beli lebih terutamanya masa promosi ini, sebab harga dah tentu murah dan free postage! :))


Nak tahu kenapa Vitamin C dan Vitamin E ni sangat penting terutamanya untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah? Jom tengok poster kat bawah ni..


Bestkan dua vitamin ni... Of course best! Klik sini dan sini untuk baca apa kata mereka yang suka dengan hasil dua vitamin ini. :)

Sekian untuk pagi ini. Boleh hubungi saya untuk mendapatkan vitamin-vitamin ini pada harga WOW! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in