Friday, June 19, 2015

2 testimoni Shaklee Performance Drink --> Lebih fokus ibadah puasakatanya.., :))

Assalamualaikum dan Salam hari Jumaat kepada semua pembaca blog saya! :)) Apa kabar anda semua hari ini..? Dah hari kedua kita berpuasa. AlhamduLILLAH, semalam saya dapat berpuasa tanpa sedikit pun terjejas walaupun masih menyusukan Yusuf. Walaupun Yusuf sudah hampir 2 tahun, namun kekerapan Yusuf menyusu masih lagi sama.. Puasa sangat mencabar bagi ibu-ibu menyusu, walaubagaimanapun dengan bersahur, amalkan pengambilan kurma (ianya Sunnah), makan makanan berkhasiat dan mendapatkan sokongan supplemen Set Mighty 3 Gems, ibadah puasa tidak terjejas. To be honest, saya sendiri tak rasa haus sepanjang berpuasa. Malah saya semakin cergas sepanjang hari. Boleh drive pergi-balik dari rumah je Bangi berdua sahaja dengan Yusuf. AlhamduLILLAH, semuanya dipermudahkan dengan izin ALLAH.

Jadi, hari ini saya nak kongsikan lagi 2 testimoni Shaklee Performance Drink bagaimana minuman ini membantu Encik Nizam sekeluarga. Haritu anaknya Wafy muntah-muntah, tapi lepas minum Performance Drink terus tiada muntah-muntah lagi, siap mintak salmon grill katanya! hihi..

Kemudian, semalam Encik Nizam kongsikan testimoninya sendiri yang mengambil Performance Drink, ESP dan Vivix semasa bersahur dan selepas berbuka. AlhamduLILLAH, beliau kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari sehingga selesai menunaikan terawih. Jom kita baca apa kata beliau. Klik gambar untuk besarkan imej.


So, camane? Bestkan Performance Drink ni.. of courselah! Performance Drink menjadi rebutan terutamanya bila tiba bulan Ramadhan. Jika nak mencuba atau mahu membuat pesanan boleh terus hubungi saya di talian 012-2541296. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in