Wednesday, May 20, 2015

Testimoni Vivix --> Wajah suami saya kelihatan lebih muda berbanding 5tahun lepas! :)

Haaa... amekawww...! haha.. ini memang real-life testimoni nak share dengan uol semua.. bezakan wajah suami saya sekarang berbanding 5 tahun lepas! Hari-hari tengok tak perasan, tapi bila buat comparison melalui gambar, haaa.. todiaaaa... beza giller! Wajah suami saya kelihatan lebih muda berbanding 5 tahun lepas! Rahsianya? Pastilah VIVIX! 

Suami saya sangat konsisten consume Vivix. Kadang berebut nak minum Vivix dengan dia.. hihi.. jadinya kenalah ambil sorang sebotol.. Dan inilah hasilnya... Oh! Ada lagi tau... Suami saya cakap sejak consume Vivix tak best dah merokok, rasa tak sedap katanya... rasa pahittt... now tak smoking dah.. AlhamduLILLAH.. bila tubuh badan semakin sihat, jelas terpancar dan kelihatan pada wajah kita. Betul ke betul?


Orang lelaki ni memang susah sikit nak makan vitamin especially yang berbentuk pil kan, jadinya saya berikan Vivix! Senang minum je.. mudah sangat kan.. Jadinya, jika anda sayangkan suami seperti saya (hihi..), berilah yang terbaik untuk si dia.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in