Friday, May 29, 2015

Testimoni Set Berpantang Shaklee dan Vivix --> Berat badan hilang 11kgdalam 2 bulan!

Haaa... ibu-ibu berpantang mesti suka baca testimoni ini... saya pasti ibu-ibu berpantang selain ingin menyusukan anak secara eksklusif, mereka juga mahu berat badan turun dan nak dapatkan balik berat badan sebelum hamil dulu.. kan.. kan.. hihi.. 

Jom baca pengakuan ibu-ibu ini yang mengambil Set Berpantang Shaklee dan tambahan Vivix, Collagen dan Herbal Blend. 
> Tiada stretchmark
> Perut kempis
> Berat badan hilang 11kg dalam 2 bulan! 


Khusus untuk ibu-ibu yang bersalin secara Caeserean (seperti saya), selain pengambilan  Set berpantang Shaklee, anda wajibbb ambil Vivix tau... Pengalaman saya sendiri, luka jadi kering selepas 10 hari ambil Vivix.. darah-darah kotor keluar abes semua.. cuci abes.. ringan rasa badan tau.. lepas tu saya masih ingat makcik yang urut saya tu kata muka saya tak pucat langsung! Nampak segar tak macam orang berpantang pun! Of courselah kita nak sihat, betul tak? Supaya kita dapat menyusukan anak kita secara eksklusif! 

Nak tahu lebih TIPS berpantang boleh hubungi saya, ianya EKSKLUSIF hanya untuk anda My Lovely Customers. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in