Thursday, May 14, 2015

Testimoni Omega dan Mealshakes ---> Tiada sembelit dan jarang demam!

Yezzaaa... ibu mana tak gembira dan happy bila anak-anak semakin SIHAT, CERIA dan jarang jatuh sakit.. Puan Siti Amirah amat menitikberatkan kesihatan anak beliau, Zara.. AlhamduLILLAH semoga Zara membesar dengan sihat dan comelll.. hihi.. Jom baca apa kata Puan Amirah.. 


Bila anak-anak sakit, takde selera makan, sembelit, kita sebagai ibu mendapat impak yang paling besar.. rasa bersalah dan risau dengan keadaan anak yang begini... saya dulu pun begitu.. anak saya Irfan, bukan sahaja ada masalah asthma yang kronik, tapi juga masalah sembelit dan kurang selera makan.. mudah demam dan selsema.. risau dan rasa bersalah sebab saya rasa macam saya bukan ibu yang baik kerana anak sakit pun tak dapat nak beri kesihatan yang baik.. huhu.. Namun sejak kenal Shaklee dan vitamin untuk anak-anak, Irfan semakin sihat.. begitu juga dengan ramai ibu-ibu diluar sana yang berkongsi pengalaman dengan saya.. mereka sangat berpuas hati dengan Mealshakes dan Omega Guard yang sangat membantu kesihatan anak-anak mereka. AlhamduLILLAH, dengan izin ALLAH jua hendakNYA.. kita sebagai ibu haruslah memberi yang terbaik kepada anak-anak kerana mereka adalah amanah ALLAH.. :))

Boleh hubungi Puan Siti Amirah di talian 013-3883687 untuk mendapatkan TIPS EKSKLUSIF demi kesihatan anak-anak. COD area Serdang, Seri Kembangan dan Bandar Mahkota Cheras! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Kakzakie

Kalau yg ada masalah macam tu bolehlah cuba..

lia ummiirfan

kebanyakan anak-anak masalah lebih kurang sama.. :)

Hafizin Jamil

Ibu yang pasti risaukan kesihatan anak walaupun anak sembelit. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in