Friday, May 15, 2015

Testimoni Ibu berpantang consume Vivix --> Baby tiada kuning

Kebanyakan ibu-ibu berpantang (lepas bersalin) amat risau kalau baby ada masalah kuning (jaundice). Masalah menjadi bertambah besar bila ibu dalam berpantang perlu ulang-alik ke hospital untuk ujian darah baby setiap hari sehinggalah baby disahkan tiada kuning. Petua orang-orang tua ialah elakkan makanan bersifat panas seperti halia, lada hitam, lada putih dan minuman herba. Ada yang nasihat jangan ambil jamu sehingga anak disahkan tiada kuning. Lalu bagaimana ibu berpantang dan sihatkan tubuh badan? Nak pulihkan kembali kesihatan? Kata orang masa berpantang adalah masa yang terbaik untuk kita 'repair' tubuh badan kita secara menyeluruh. 

Doktor nasihatkan agar ibu kerap menyusukan baby agar kuning baby cepat reda. Ibu-ibu berpantang yang mengalami masalah baby kuning sangat digalakkan ambil supplemen kerana baby perlukan nutrisi untuk cegah kuning dari terus merebak. Antara supplemen yang menjadi kegemaran ibu-ibu berpantang di UmmiIrfan.Com ini ialah semestinya Set Berpantang yang mengandungi ESP, Vitalea, Vitamin C, Bcomplex, Zink dan Ostematrix. Untuk masalah yang kronik seperti prolong jaundice saya cadangkan anda add-on Vivix. BONUS luka bersalin juga ceoat sembuh dan kering!

Ini ada satu testimoni ibu berpantang yang saya ingin kongsikan dengan anda semua.. Puan Intan Baizura consume VIVIX sepanjang berpantang (now masih lagi berpantang sebenarnya), dan alhamduLILLAH, doktor claim baby beliau tiada kuning! :))


Ajaib sungguh Vivix dapat memberi kesan sebegini! Apa tidaknya, Vivix berfungsi melindungi sel, repair sel dan beri tenaga kepada sel-sel. Bukan sahaja ibu semakin sihat, baby pun sama juga! :))

Kepada ibu-ibu berpantang, semoga anda semakin sihat dan selamat menyusukan baby.. no worries, Vivix takkan buat susu anda drop. Pengalaman saya consume Vivix sepanjang berpantang dan menyusukan, Vivix membuatkan susu semakin meriah dan mencurah-curah! :)) 

Jom sihat dengan Vivix. Sihat dalam dan luar secara menyeluruh! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in