Wednesday, May 13, 2015

Peluang jana side income

Kegawatan ekonomi, inflasi semakin meningkat, ditambah pula dengan GST, semuanya rasa tersepit dan dihimpit. Kalau boleh taknak ke mana-mana.. nak duduk di rumah saje taknak keluar.. huhu.. gitulah jugak perasaan saya sekeluarga.. dah mula terasa bahang GST dan kegawatan ekonomi yang semakin tidak dapat dibendung. Nilai matawang kita semakin jatuh. Jadi, apa yang perlu kita lakukan? Takkan nak berdiam diri saje? Keadaan ini nampaknya macam forever je .. huhu.. walaupun jauh di sudut hati tak nak terima, tapi apa boleh buat.. nak taknak terpaksa harungi jua.. 

Ramai yang mula mengintai peluang untuk menjana income kedua. Ada yang sanggup bergegas ke tempat kerja kedua selepas waktu pejabat jam 5 petang habis. Ada juga yang menjual burger, ada yang sanggup bersengkang mata sampai jam 2-3 pagi buka kedai di uptown. Balik rumah tidur dalam 3-4 jam kemudian perlu bersiap ke tempat kerja lagi. Begitulah rutin harian. Semuanya demi mendapatkan extra income demi menyara anak-anak dan keluarga dan perlu untuk menampung pelbagai perbelanjaan rumah. 

Baru-baru ini Shaklee memperkenalkan YES Program. YES --> Young Entrepreneurs System. Program ini dapat membantu anda menjana side income LEBIH kerana nilai bonus yang ditawarkan BERBEZA dengan kami yang dah lama dalam Shaklee. Saya memandang YES Program ini dari sudut positif. Di saat ada company yang menawarkan VSS atau retrenchment pekerja, Shaklee menawarkan PELUANG untuk anda mendapat income jauh lebih baik daripada sekarang. In Shaa ALLAH dengan bimbingan dan tunjuk ajar yang akan saya berikan kepada anda, tidak mustahil anda boleh menjana income RM10k dalam masa 6 bulan! Pokoknya mesti rajin, kuat sabar dan mempunyai sekeping hati yang cekal.. :))

Jadi untuk itu, saya perlukan 6 orang sahaja untuk saya BANTU anda mendapatkan FREE Shaklee Membership, sertai YES Program dan berbekalkan kerajinan, kesabaran dan kecekalan hati anda mampu menjana income RM10k dalam masa 6 bulan dannn... anda layak ke EXCLUSIVE Dinner pada Ogos nanti. Dinner ini sangat exclusive yang dibuat untuk mereka yang terpilih sahaja daripada grup Jutawan Beautiful and Charming. 


Jika anda berminat, dan anda adalah orang yang perlu saya bantu, hubungi saya segera di talian 012-2541296 untuk mendapatkan maklumat lanjut. Terhad untuk 6 orang pertama sahaja ok! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in