Monday, May 18, 2015

Exclusive Dinner 9.5.2015

AlhamduLILLAH, Sabtu minggu lepas, 9.5.2015, (punyalah lama baru nak upload cite.. hihihi..), saya dan beberapa leaders grup BPM terpilih untuk join sessi Exclusive Dinner bersama Master Shareeza. Haa.. kenapa TERPILIH? Kerana hanya mereka yang layak dan memenuhi syarat saje boleh hadir Exclusive Dinner ni.. dah nama pun Exclusive kann... hihi.. 

Syaratnya mudah saje, naik rank atau Effective sekurang-kurangnya sebagai Supervisor (rank paling rendah dalam bisnes Shaklee). Kemudian siapa yang naik rank Coordinator dan ke atas dapat special hadiah... besttt... dan siapa yang maintain rank Coordinator dan ke atas pun dapat special hadiah pastu kena interview dan cakap kat atas pentas! Haha.. memang saya tak ready, tapi saya kongsikan juga apa yang saya dah rasai dalam bisnes Shaklee ini selama 4 tahun. 

Saya dah rasai Cash... yang banyakkk.. AlhamduLILLAH, dah cecah 5 angka.. saya dah rasai Car Bonus! nilai Car Bonus saya dah cecah 4 angka! Dan saya dah rasai FREE local trip ke KK dan National Conference. In Shaa ALLAH tahun ini kami akan ke Abu Dhabi dan Umrah pula.. semuanya ditaja sepenuhnya oleh Shaklee... PERCUMA tauuu...!! Nilai trip ini hampir 1juta! Kalau tak, tak panggillah VVIP Trip, ye tak? 

AlhamduLILLAH, saya berjaya menyentuh banyak kehidupan di luar sana terutamanya susur galur saya untuk mereka mengubah hidup mereka dan mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Niat saya ingin membantu lebih ramai hati dan kehidupan di luar sana agar mereka juga dapat merasai apa yang saya rasai baik dari segi kewangan, kehidupan berkeluarga yang jauh kebih baik dari sebelum ini termasuklah mengubah taraf kesihatan. 

Jom layan gambar Dinner jap.. hihi..


Door Gift worth RM300-RM350! Extra Gift untuk Coordinator ke atas worth hampir RM800!



Bermula bulan ini Shaklee telah menawarkan YES Program untuk anda diluar sana yang ingin berbisnes Shaklee. Rebut peluang ini kerana nilai tangga bonus yang Shaklee tawarkan adalah berbeza dengan kami yang dah lama dalam bisnes Shaklee ini. Jika dulu masa saya naik Supervisor (rank paling rendah dalam Shaklee), saya dapat income dalam RM2000-RM3000, tapi dengan pelan YES Program, Supervisor sahaja boleh mendapat bonus cecah RM4000-RM500. Coordinator boleh cecah income RM10,000 dalam masa 6 bulan! janji mesti rajin, sabar dan cekal hati. Dan mestilah buat apa yang disuruh oleh saya sebagai upline anda. hihi.. of course lar kan.. saya kan Mentor Shaklee anda. Saya dah rasa kesemua 3C yang Shaklee tawarkan, jadi saya akan bantu anda, guide anda untuk berjaya seperti saya pula. 


Jangan tunggu lama-lama atau ambil masa yang lama untuk berfikir kerana masa tidak akan menunggu kita. Rebutlah peluang ini di saat company lain nak buang orang kerja, tapi Shaklee menawarkan PELUANG untuk kita semua. 

Hubungi saya untuk menyertai YES Program ini. Manalah tahu anda juga layak ke Exclusive Dinner pada Ogos nanti! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

aryan azra

alhamdulillah..tahniah ye,seronok tengok kawan2 berjaya, semoga terus maju jaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in