Monday, April 6, 2015

Testimoni Set Kurus Shaklee untuk ibu menyusu --> Hilang 10kg dalam 4bulan!

Petang-petang gini meh baca testimoni set Kurus Shaklee untuk ibu menyusu. Puan aisya ini mengamalkan ESP, Lecitin, Herblax dan Alfalfa untuk turunkan berat badan beliau. Dan ternyata beliau berjaya kurus kerana dapat turunkan berat badan 10kg dalam 4 bulan! Bestt kan! Sape taknak kurus dan cantik... especially ibu-ibu yang dah habis berpantang .. mesti nak selim-melim balik macam sebelum hamil kan! Lagi pulak ni haa.. nak raya ni.. boleh kurus dalam masa 4 bulan! Sempat sangat!


Perkongsian ini saya kongsikan bersama anda semua sebab barang baik dan hasil pun nampak mestilah saya nak share kan.. Apapun diet dengan mengambil supplemen jauh lebih selamat dan lebih berkesan daripada makan pil-pil kurus ni. Sebab sebenarnya bila kita nak kurus, kita akan kawal pemakanan, akan kurangkan makan, mau badan menggigil ye tak? Jadinya supplemen membantu memberi tenaga dan dalam pada masa yang sama memberi rasa kenyang yang lama especially ESP dan Cinch Shake. Ini kerana ESP dan Cinch Shake adalah protin berkualiti tinggi yang mengandungi asid amino.

Asid amino diperlukan utk pembentukan enzim penghadaman dan neurotransmiter. Kekurangan asid amino boleh menyebabkan kenaikan berat badan ini kerana asid amino amat diperlukan utk metabolisme, mengawal paras gula dalam darah dan mengawal rasa lapar.

Jadi, anda semua tak kiralah ibu menyusu mahupun tidak, protin adalah salah satu item yang sangat penting untuk menguruskan berat badan. Selain dapat turunkan berat badan, BONUS pastinya kulit wajah juga menjadi cantik, sihat dan berseri! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in