Monday, April 20, 2015

Testimoni Set Kurus Shaklee --> Dapat berat badan asal masa kahwinkatanyaa.. :))

Bila cakap pasal set kurus ni, memang ramai yang teruja dan nak tahu apa yang orang tu makan, apa pantang larangnya, berapa berat dah turun.. kan.. hihi... sape tak teruja nak tahu.. kita selama harini dok makan macam-macam tapi takmo turun gak berat badan, alih-alih dia ni makan vitamin je pun.. Shaklee JER, dah boleh turun berkilo-kilo! hahh.. panasss.. panasss.., hihi., sepanas cuaca panas terik kat luar tu.. Itulah sebabnya saya suka kongsikan dengan anda semua, My Lovely Followers apa yang customer-customer saya amalkan untuk mendapatkan berat badan asal atau paling tidak pun dapat turunkan berat badan .. Jom kita baca perkongsian Puan Siti di bawah ini..


Sebelum bersalin berat badan 58-60kg katanya.. lepas bersalin berat tak turun-turun, beliau cuba work-out abes dengan mengamalkan Set Menyusu Shaklee dan betul-betul breastfeed baby beliau.,akhirnya lepas baby beliau 7 bulan, beliau dapat kembali berat badan asal masa kahwin dulu katanya..! wah wahhh... memang kurusss! Kelasssss sangatt! :))

You all kalau nak tahu apa vitamin tambahan yang beliau consume selain Set Menyusu, boleh hubungi saya untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut. Promosi Set Kurus Shaklee berbaki 10 hari sahaja lagi tau.. jangan lepaskan peluang anda nak kurus sebelum raya nanti! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in