Thursday, April 9, 2015

Set Kurus untuk Ibu Menyusu

Untuk ibu-ibu menyusu yang ingin kurus, boleh ambil Set Kurus Ibu Menyusu di bawah ini. Jangan risau kerana ibu menyusu boleh minum Cinch Shake tau.. afterall ibu menyusu seperti saya ni sangat memerlukan EXTRA protin untuk penyusuan dan memberi tenaga. 

Ada 4 persamaan ESP dan Cinch Shake iaitu:
1. Kedua-duanya adalah sumber protin dari soya NON-GMO.
2. Kedua-duanya mempunyai indeks glisemik (GI) yang rendah ESP-39, Cinch-22.
3. Kedua-duanya rendah lemak.
4. Kedua-duanya selamat diambil oleh ibu menyusu.

Jadi, anda tak perlu risauuuu... saya pun minum ESP dan Cinch Shake.. saya suka prisa Caffe Latte.. sedapp! Maklumlah dah boring rasa plain ESP tu, sekali campur dengan Cinch Cafe Latte, amekawww..! terangkatt..! haha.. Tak caya anda boleh cuba..


Dengan pembelian set di atas ini anda akan dapat:
1. Free Lifetime Shaklee Membership (worth RM79.50)
2. Free Continuous Consultation
3. Free EXCLUSIVE TIPS untuk boost milk production dan cara makan yang betul untuk diet.
4. Cash Back RM30++
5. Vitamin-vitamin ini boleh consume up to 2 months! 
6. Boleh join secret grup bisnes saya (bagi yang berminat nak mulakan bisnes).

Jika nak baca testimoni boleh klik sini.

Sempena promosi Cinch Shake dan Lecitin ini, berbaloi sangat anda ambil set di atas, sebab Cinch Shake buy 3 free 1 (JIMAT RM250++!!) dan Lecitin buy 6 free 1 (JIMAT RM100++!!). Boleh beli baju raya sebab dah kurus sebelum raya! hihi..!

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in