Tuesday, April 21, 2015

Promosi Set Kurus Shaklee tinggal 9 hari sahaja lagi! Jom dapatkannyasebelum kehabisan stok!

Promosi Set Kurus Shaklee tinggal 9 hari sahaja lagi tau! Masih sempat nak order jika anda nak dapatkan Cinch Shake, Lecitin dan GLA complex yang sangat-sangat HOT STUFF minggu ini. 

Dengan set ini anda tak perlu risau berat badan naik, sebab fungsi set ini sendiri adalah untuk membekar lemak. Gabungan Lecitin dan GLA sangat bagus untuk tujuan tersebut di tambah pula dengan Cinch Shake yang bukan sahaja kaya dengan khasiat protin, malah tinggi kandungans erat iaitu sebanyak 24gram tau.. Selain itu, Cinch Shake juga mengandungi sumber multivitamin yang lengkap! Ha... bila tubuh badan kita lengkap dengan semua nutrisi dan multivitamin, of course kita tak makan merapu! Betul ke betul? hihi.. 


Untuk para wanita yang nak kurus, saya juga cadangkan tambah GLA Compelx ini selain membakar lemak, GLA juga membantu seimbangkan hormon wanita.. biasalah, wanita ni bila hormon tak seimbang, berat badan pun naik mendadak.. paling ketara kat bahagian pinggul dan paha.. obvious sangat kan? Jadi, saya cadangkan ambil GLA ni.. sangat-sangat membantu kita para wanita ni.. 

Boleh add-on Alfalfa dan Herblax untuk proses detoks bagi tujuan mengangkut lelemaks yang telah dipecahkan oleh lecitin tadi.. :)

Bonus set ini selain dapat membakar lemak dan kuruskan badan, kulit wajah pun akan jadi BERSIH, MULUS dan CANTIK berseri! Sebab GLA, Cinch dan Lecitin membantu repair skin texture kita layer after layer! 

Boleh klik SINI untuk baca testimoni mereka yang dah berjaya kurus dengan set kurus Shaklee ini. :))

Hubungi saya untuk mendapat OFFER Set Slimming ini ok! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in