Thursday, April 2, 2015

Promosi Set Kurus Shaklee sepanjang April! :))


Bila cakap pasal set kurus semua orang bukak mata luas-luas.. nak tengok apa yang Shaklee ada untuk bagi kurus.. hihi.. ini bukan ubat kurus tau, kang kecoh satu Malaya Shaklee ada ubat kurus.. hihi... Ini adalah rangkaian supplemen untuk menguruskan berat badan dan berita baiknya set kurus ini ada Promosi sepanjang April ini! :))


Haa.. inilah set kurus Shaklee .. ada Cinch Shake, Lecitin, DTX Complex dan GLA Complex. Mesti ramai tertanya-tanya kenapa GLA Complex ada dalam set kurus ni..? Nanti saya akan ceritakan kat bawah ni.. jadi,. meh baca info ringkas setiap fungsi vitamin dalam set kurus Shaklee ini.

Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak

2. Lecitin - ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

3. DTX Complex - Bertindak sebagai detoksifikasi. Hati mengawal metabolisme protin. Untuk detoksifikasikan ammonia, sisa toksik agar dapat dikumuhkan oleh buah pinggang. Jadi, untuk mendapatkan fungsi hati yang baik, buah pinggang juga mesti berfungsi dengan baik.

4. GLA Complex - Khusus untuk wanita yang mengalami masalah berat badan, ambillah GLA ini untuk mengawal selia hormon anda. Hormon juga memainkan peranan penting dalam proses menguruskan berat badan.

Anda juga boleh ADD-ON Cinch Tea Mix untuk meningkatkan metabolisme. 



Cinch Tea - campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih. Memberi tenaga dan rendah kalori. 

Promosi berlangsung sepanjang April. Jangan segan dan malu untuk mendapatkan set kurus ini dengan saya sebab Hari Raya pun dah nak dekat, boleh kurus dalam masa 3 bulan nampaknya.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in