Monday, April 27, 2015

Private Session dan Master Celebration

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semuaaa.... woohoo..! Dua hari menyepi.. nak tau apa saya buat? Hari Jumaat petang check-in Marriott Putrajaya untuk 2 malam.. AlhamduLILLAH, kami dapat bilik hotel ini FREE tau..! Ini reward daripada upline saya, PM Cery.. terima kasih banyak-banyak... tapiii... nak dapat bilik FREE gini bukan senang yea.. ianya perlukan USAHA yang konsisten dan RAJIN berusaha. In Shaa ALLAH anak cucu BPM pun boleh dapat reward gini dengan syarat USAHA dan RAJIN. :))

Ok, Sabtu tu actually ada 2 Master Celebration (pagi dan petang). Tapi memandangkan pagi tu saya ada buat Private Session takleh cancel sebab dah plan in advance makanya saya buat session ini dalam biik hotel saje. Suami temankan anak-anak ke kids world. Terima kAsih Encik Suami yang banyak membantu. Kalau tak, mau takleh fokus nak menyampaikan ilmu.. Saya sangat teruja sebab dua orang downline saya dari Sabah turun semata-mata nak join Private Session ini. Seorang anak bisnes saya ni Puan Samsiah, kami kenal 4 tahun dah melalui alam maya, asalnya dia ialah customer saay, Sabtu lepas first time jumpa. Ya ALLAH, terima kasih atas pertemuan ini. Debar tau, cam nak jumpa kekasih lak.. hahah.. Saya teruja dengan semangat dan kegigihan dia.. Semua yang hadir Sabtu haritu, itulah first time kami bertemu. :))


Kemudian petang kami ke Master Celebration pula.. saya suka hadir Master Celebration sebab nak tahu dan nak dengar perkongsian masters ini bagaimana mereka boleh berjaya dalam bisnes Shaklee. Bagaimana mereka bangkit selepas jatuh, apa turning point mereka yang membuatkan mereka keluar dari zon selesa mereka. Saya suka nak dengar dan tahu tentang itu sebab semua orang diuji ALLAH dengan ujian yang tidak sama. Jadi, jika mereka boleh, pasti saya juga boleh kan! :))


Oklah, setakat ini dulu pagini.. Jap gi petang saya share lagi.. ingat nak share testimoni set kurus.. haa.. set kurus PROMO tinggal 4 hari saje lagi ok.. Nak tahu bagaimana nak jadi Ahli Shaklee secara PERCUMA dengan pembelian set kurus Shaklee, boleh hubungi saya. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in