Thursday, April 16, 2015

International Trip PERCUMA bertaraf 6 bintang bukan lagi angan-angan kosong!

AlhamduLILLAH, tahun ini kami dapat ke Umrah dengan tajaan sepenuhnya oleh Shaklee. Trip percuma ini bertaraf 6 bintang dan harganya cecah 1 juta ringgit! Inilah reward daripada Shaklee kepada semua bisnes leader mereka yang layak menerimanya. Of course usaha setimpal dengan reward... hihi.. dan yang penting, trip ini bukan lagi angan-angan kosong! :))


Pastinya kami rasa berdebar dan dalam pada masa yang sama bersemangattt! Trip Umrah ini akan diadakan pada Disember tahun ini dan saya pasti, masa ini kami pergi trip ini sebagai Master Coordinator! Ameeennn..! Doakan ye kawan-kawan..! Masih ingat lagi dalam Vision Board saya, saya letakkan target untuk ke Umrah pada Jun 2015, AlhamduLILLAH ianya telah tercapai kini.. dan lebih menarik kerana kami tidak perlu mengeluarkan belanja kerana trip ini adalah PERCUMA! 

Target saya tahun depan nak bawak anak-anak bisnes saya jugak ke US trip. Tahun depan ada conference di US. Mesti nak hadir sebab kami bukan sahaja diiktiraf di Malaysia, tapi pengiktirafan untuk kami akan dibuat di International Conference di US juga! Standing in the Eyes of the World gitu.. lalalalalala.. 

Nak dapatkan trip PERCUMA ini ada cara-caranya dan saya kongsikan hanya dengan susur galur saya sahaja. Anda juga berpeluang mendapat trip seperti saya jika anda berbisnes Shaklee.. saya akan tunjukkan caranya bagaimana supaya anda juga dapat merasai peluang sebegini.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


2 comments:

Kakzakie

Syabas Lia!
Kakak jadi teruja sama.
Berkat gigih akhirnya berjaya apa yg diidamkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in