Tuesday, April 14, 2015

Bisnes Shaklee --> Apa yang Shaklee tawarkan?

Ramai masih tertanya-tanya dan masih tidak tahu apa yang Shaklee tawarkan kepada kita bila kita buat bisnes ini. Saya dulu pun masa mula bisnes Shaklee saya tak jelas tentang ini. Dan saya sendiri tidak tahu bahawa Shaklee ialah bisnes MLM. haha.. ingat balik kelakar pun ada.. sebab apa tau, yang saya tahu hanya berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee, setiap hari melalui blog dan fb dengan harapan dapat menjana sedikit EXTRA INCOME setiap bulan. Target saya dulu nak EXTRA INCOME dalam RM500 sebulan.. tapi saya sendiri tak menyangka saya mampu menjana income 5 angka kini dengan hanya berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee suatu ketika dahulu! :))

Selain CASHHH.. Cash ni termasuklah Personal Sales, Leadership Bonus, Coordinator Incentive, Nett Personal Bonus, Untung Runcit.. banyak tuu.. Shaklee juga menawarkan Car Bonus dan Convention Program. Car Bonus ni Shaklee bayar dalam bentuk cash jugak setiap bulan tau.. so, tidak semestinya kita beli kereta, nak gunakan duit tu untuk apapun takpe.. Convention program pulak ialah trip-trip PERCUMA standard VVIP local dan international .. AlhamduLILLAH tahun ini kami dapat FREE Trip ke Umrah, In Shaa ALLAH pada Disember ini.


Marketing plan Shaklee ini adil dan saksama. Maksudnya downline takdelah kena potong bonus dia sebab nak kena bagi kat upline, kononnya upline lebih banyak bekerja untuk coaching dan dapatkan sales... haa.. gitu.. takde istilah downline kena bayor bonus kat upline.. hihi.. kalau Puan XX dapat bonus 21%, leadership bonus 5%, Car Bonus 3%, Incentive 1.5%, maka itulah yang Shaklee akan bayar padanya.. takde Shaklee potong bonus Puan XX 21% sebab nak bagi kat upline dia.. Jadi, Shaklee akan bayar sepertimana sepatutnya kita dapat. 

Inilah sebabnya saya tidak boleh berhenti berkongsi kebaikan dan manfaat apa yang Shaklee tawarkan kepada kita. Ini termasuklah dapat meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik berbanding dulu. Saya ingin membantu lebih ramai merasai apa yang telah saya rasai. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

Siti Yang Menaip

nak buat ape pun kena ada kesungguhan.. tengk akak dah berjaya =) moga bisnes makin majuu ehhekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in