Wednesday, April 22, 2015

3 konsep pengurusan berat badan yang berkesan

Bila cakap pasal nak kurus, ramai orang sanggup telan apa saje asalkan kurus cepat.. huhu.. bahaya, bahaya... jangan gitu adik, kakak, abang semua...kita perlu tahu apa yang masuk dalam tubuh badan kita .. jangan main taram je.. mungkin sekarang takde nampak kesannya, tapi sape tau lagi 10-20 tahun kesannya baru nampak... takut kan.. jadi, jika anda nak kuruskan badan, nak dapatkan berat badan yang ideal, anda perlu tahu KONSEP 3B ini.


Poster kat atas ni sangat straight forward. Saya pasti anda semua faham dan clear bila baca poster ni..  3 konsep tersebut ialah:
1. Perlu ada PROTIN untuk membina otot untuk mengelak kulit menggeleber akibat pembakaran lemak. Cinch Shake paling sesuai kerana mengandungi LEUCINE yang bertindak memelihra otot semasa proses pembakaran lemak berlaku.
2. Fiber perlu ada untuk mengangkut dna mencuci lemak-lemak yang dibakar keluar dari tubuh badan.
3. Pengemulsi lemak seperti Lecitin dan Omega yang bertindak memecahkan lemak dan menguraikannya kepada yang lebih halus.

Inilah sebabnya kesemua testimoni yang saya kongsikan di sini mereka berjaya menurunkan berat badan dengan berkesan. Ini kerana mereka mengamalkan konsep 3B ini. 

Akhir sekali anda boleh hubungi saya untuk mengetahui vitamin apa yang sesuai berdasarkan bajet anda. Pastinya ada TIPS EKSKLUSIF dan cara pengambilan vitamin yang betul untuk tujuan menguruskan berat badan, khusus untuk anda ~> My Lovely Customers. :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

Qaseh Vee

klu ada rm , senang je nak kuruskan badan . tapi mkn nak kena jaga juga ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in