Wednesday, April 29, 2015

15 kebaikan dan khasiat Shaklee GLA Complex

Ini dia 15 kebaikan dan khasiat Shaklee GLA Complex:
~ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
~ Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!
~ Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
~ Membantu dalam menangani menopus
~ Menguatkan kuku dan rambut
~ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
~ Membantu menangai ekzema
~ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
~ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
~ Menguatkan imuniti tubuh
~ Memperlahankan proses penuaan
~ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
~ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
~ Mengawal kolesterol
~ Untuk fungsi saraf



Ada yang kata kalau tak makan GLA Complex ni sehari rasa tak lengkap hidup! Dan ianya sangat popular di kalangan wanita! Semakin usia meningkat, hormon semakin hilang keseimbangan, kulit menjadi cepat kering dan lesu dan mood boleh swing tak tentu pasal, ye tak? hihi.. jadi, amalkan GLA Complex ini..


2 HARI SAHAJA LAGI nak rembat GLA Complexx ini! (^__^)

Apa yang BEST SANGAT GLA Complex ni?
>> untuk KULIT ~ terbukti berkesan dalam masa 3 MINGGU KULIT jadi MOIST dan GLOWINGG..haaa..takyah pakai make-up, krim bagai tu semuaa..tak cayaa? Testimoni belambak kat blog saya ni.. baca je..itu customers yang feedback bukan saya reka cerita..:-)))

>> untuk BAKAR LEMAK ~ GLA Complex dapat MEMBAKAR LEMAK semasa tidurr..bangun pagi bukan setakat lelemaks je terurai, tapi kulit pun jadi cantekkk gituu..BONUSS! :-)))

>> untuk REGULATE HORMON ~ Haaa..ni untuk WANITA yang ada simptom PMS tu kan, irregular period ke,..SANGATLAH digalakkan ambil GLA ni..traditionally used to regulate hormones yang imbalance tu..kalau PMS ni emosi tak stable, mood swings, MUKA PUN TAK CUNN, silap haribulan orang pun taknak dekat dengan kitaaaa..

So, apa tunggu lagi?? HARINI dan ESOK SAHAJA tau..:-))

Hubungi saya..:-)))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in