Friday, April 10, 2015

10 kelebihan bisnes online Shaklee di hujung jari

Mudahnya bisnes online sekarang semuanya di hujung jari.. klik sana, klik sini .. dah siapp.. hihi.. Masih ingat lagi 4 tahun lepas ketika saya bermula bisnes Shaklee, semuanya buat secara offline.. hanya marketing product melalui fb dan blog.. sharing kisah-kisah mereka yang seronok dengan kesan consume Shaklee, sharing pengalaman sendiri dan anak, sharing tentang kebaikan dan manfaat produk-produk Shaklee .. itu semua dibuat melalui blog dan fb.. yang lain-lain seperti nak order barang, nak register new member, nak check GE, dan lain-lain semua dibuat melalui emel DAN mesti folo-up secara offline.. maksudnya kena call, pegi branch atau hq untuk folo-up.. 

Saya anggap kenangan 4 tahun lepas sebagai kenangan paling manis buat saya yang baru memulakan bisnes Shaklee ini. Seronok naik turun HQ beli barang, ke hulu-hilir beli barang, bawak 3-4 beg plastik, kadang-kadang bawak kotak-kotak Shaklee, pastu terus ke Poslaju, bungkus order kat HQ.. bestt..! jumpa mentor dan downlines, masa closing tunggu di HQ sampai pukul 11 malam.. hihi.. bila ingat kembali, kenangan itu amat manis dan saya takkan dapat di tempat lain. 

Namun kita tidak boleh menolak teknologi.. hakikatnya teknologi moden banyak membantu memudahkan pekerjaan harian kita.. begitu juga dalam bisnes Shaklee ini. Pada October 2013, Shaklee implemented sistem online mereka. Makin mudah dan boleh akses bila-bila masa dan di mana sahaja. Tak kira sama ada anda berada di ceruk bumi Malaysia ini boleh akses. Malah anda yang berada di luar negara di Uk, US, China, Japan, Australia, New Zealand, di mana sahaja anda masih boleh akses website dan sistem ini. Besttkan..! Seronok! Jadi, anda tidak perlu risau jika anda mahu bercuti di luar negara sekalipun anda masih boleh akses website Shaklee ini dan masih boleh berbisnes seperti biasa! :))



Antara 10 kelebihan bisnes online Shaklee ini:
1. Akses 24 jam sehari dimana sahaja, bila-bila masa
2. Daftar ahli baru secara online
3. Beli barang Shaklee secara online
4. Bonus statement boleh tengok LIVE
5. Menjimatkan kos
6. Tidak perlu menunggu
7. Bonus dibayar melalui semua bank (sebelum ini terhad kepada Maybank sahaja)
8. Check GE secara LIVE
9. Transfer uv secara online (sebelum ni offline sahaja)
10. Environmental friendly! JIMAT penggunaan kertas! 

Menarik kan..! Dan mudah sangat bisnes Shaklee ini.. semuanya di hujung jari.. Jadi sesiapa sahaja pasti boleh buat bisnes Shaklee ini kerana semuanya boleh diakses di hujung jari anda. Walaupun anda surirumah, mahupun ibu bekerja, atau tinggal di kampung pasti boleh buat bisnes ini. Percayalah. 

Berminat nak buat bisnes Shaklee? boleh hubungi saya untuk saya tunjukkan cara-caranya. Klik di sini kenapa anda perlu memilih saya sebagai mentor Shaklee anda. Pastinya saya akan beri tunjuk ajar bagaimana untuk bermula sehinggalah anda boleh mendapat income yang stabil. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


1 comments:

Kakzakie

Semakin padat, mudah dan menjimatkan sistem yg diaplikasikan buat pengedar dan pengguna juga.

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in