Thursday, April 30, 2015

Testimoni --> Apa kata mereka yang telah mencuba Cinch Shake?

Woot! Woot! Harini LAST DAY PROMO Cinch Shake! LAST DAY untuk dapatkan BEST PRICE Cinch Shake. Tapiiiii... sebelum tu jom kita baca apa kata mereka yang telah mencuba Cinch Shake ini (klik pada gambar untuk besarkan imej). 


1 set beli 3 dapat 1 percuma, 2 set untuk 4 bulan. JIMAT hampir RM250++! Saya hanya berkongsi.. jadilah pembeli yang bijak, beli semasa OFFERRRR... :)) 

Hubungi saya untuk membuat pesanan. Last day harini! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Wednesday, April 29, 2015

15 kebaikan dan khasiat Shaklee GLA Complex

Ini dia 15 kebaikan dan khasiat Shaklee GLA Complex:
~ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
~ Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!
~ Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
~ Membantu dalam menangani menopus
~ Menguatkan kuku dan rambut
~ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
~ Membantu menangai ekzema
~ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
~ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
~ Menguatkan imuniti tubuh
~ Memperlahankan proses penuaan
~ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
~ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
~ Mengawal kolesterol
~ Untuk fungsi saraf



Ada yang kata kalau tak makan GLA Complex ni sehari rasa tak lengkap hidup! Dan ianya sangat popular di kalangan wanita! Semakin usia meningkat, hormon semakin hilang keseimbangan, kulit menjadi cepat kering dan lesu dan mood boleh swing tak tentu pasal, ye tak? hihi.. jadi, amalkan GLA Complex ini..


2 HARI SAHAJA LAGI nak rembat GLA Complexx ini! (^__^)

Apa yang BEST SANGAT GLA Complex ni?
>> untuk KULIT ~ terbukti berkesan dalam masa 3 MINGGU KULIT jadi MOIST dan GLOWINGG..haaa..takyah pakai make-up, krim bagai tu semuaa..tak cayaa? Testimoni belambak kat blog saya ni.. baca je..itu customers yang feedback bukan saya reka cerita..:-)))

>> untuk BAKAR LEMAK ~ GLA Complex dapat MEMBAKAR LEMAK semasa tidurr..bangun pagi bukan setakat lelemaks je terurai, tapi kulit pun jadi cantekkk gituu..BONUSS! :-)))

>> untuk REGULATE HORMON ~ Haaa..ni untuk WANITA yang ada simptom PMS tu kan, irregular period ke,..SANGATLAH digalakkan ambil GLA ni..traditionally used to regulate hormones yang imbalance tu..kalau PMS ni emosi tak stable, mood swings, MUKA PUN TAK CUNN, silap haribulan orang pun taknak dekat dengan kitaaaa..

So, apa tunggu lagi?? HARINI dan ESOK SAHAJA tau..:-))

Hubungi saya..:-)))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Tuesday, April 28, 2015

2 testimoni mereka yang berjaya menurunkan berat badan dengan Set KurusShaklee

Seronok saya nak kongsikan 2 testimoni mereka yang berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee. Haaa.. jangan tak percaya tau.. ini bukan diet dengan ubat kurus tau, tapi ini kurus secara sihat dengan Set Kurus Shaklee

Masih ingat lagi saya kongsikan 3 konsep penurunan berat badan dengan berkesan? Yesss.. kebanyakan mereka yang berjaya kurus adalah kerana mengamalkan 3 kinsep tersebut. Nak tau apa itu 3 konsep penurunan berat badan yang berkesan boleh klik sini. Jom layan testimoni mereka di bawah ini..




Haa.. caner? teruja tak? Kata nak kurus sebelum rayaaaa... hihi... inilah masanya.. tak sekarang bila lagi ye tak? Hubungi saya sebelum promosi set kurus Shaklee berakhir 30 April ini! Ada TIPS EKSKLUSIF dan jadual pemakanan yang betul untuk anda ~ My Lovely Customers. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


3 hari lagi sebelum Promosi Set Kurus Shaklee berakhir 30 April ini!

Yezzaaa... tinggal 3 hari sahaja lagi sebelum promosi Set Kurus Shaklee berakhir 30 April ini. Jangan ketinggalan untuk mendapatkan Cinch Shake, Lecitin, GLA Complex dan Herblax ataupun Alfalfa. 

Korang nak tahu tak.. Sepanjang 4 tahun saya berbisnes Shaklee, inilah KALI PERTAMA Shaklee buat PROMO CINCH SHAKE! Jadi, WAJIB REBUT OFFER Cinch Shake ini ok! Nanti tah bila adalagi promo gini pun tatau.. 


Untuk membuat pesanan boleh hubungi saya di talian 012-2541296 (sms | call | whatsapp | telegram) atau anda boleh emel saya di rafaliah1003@gmail.com. Setiap pembelian akan mendapat TIPS EKSKLUSIF, jadual makan vitamin yang betul berserta konsultasi percuma berterusan. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Monday, April 27, 2015

Private Session dan Master Celebration

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semuaaa.... woohoo..! Dua hari menyepi.. nak tau apa saya buat? Hari Jumaat petang check-in Marriott Putrajaya untuk 2 malam.. AlhamduLILLAH, kami dapat bilik hotel ini FREE tau..! Ini reward daripada upline saya, PM Cery.. terima kasih banyak-banyak... tapiii... nak dapat bilik FREE gini bukan senang yea.. ianya perlukan USAHA yang konsisten dan RAJIN berusaha. In Shaa ALLAH anak cucu BPM pun boleh dapat reward gini dengan syarat USAHA dan RAJIN. :))

Ok, Sabtu tu actually ada 2 Master Celebration (pagi dan petang). Tapi memandangkan pagi tu saya ada buat Private Session takleh cancel sebab dah plan in advance makanya saya buat session ini dalam biik hotel saje. Suami temankan anak-anak ke kids world. Terima kAsih Encik Suami yang banyak membantu. Kalau tak, mau takleh fokus nak menyampaikan ilmu.. Saya sangat teruja sebab dua orang downline saya dari Sabah turun semata-mata nak join Private Session ini. Seorang anak bisnes saya ni Puan Samsiah, kami kenal 4 tahun dah melalui alam maya, asalnya dia ialah customer saay, Sabtu lepas first time jumpa. Ya ALLAH, terima kasih atas pertemuan ini. Debar tau, cam nak jumpa kekasih lak.. hahah.. Saya teruja dengan semangat dan kegigihan dia.. Semua yang hadir Sabtu haritu, itulah first time kami bertemu. :))


Kemudian petang kami ke Master Celebration pula.. saya suka hadir Master Celebration sebab nak tahu dan nak dengar perkongsian masters ini bagaimana mereka boleh berjaya dalam bisnes Shaklee. Bagaimana mereka bangkit selepas jatuh, apa turning point mereka yang membuatkan mereka keluar dari zon selesa mereka. Saya suka nak dengar dan tahu tentang itu sebab semua orang diuji ALLAH dengan ujian yang tidak sama. Jadi, jika mereka boleh, pasti saya juga boleh kan! :))


Oklah, setakat ini dulu pagini.. Jap gi petang saya share lagi.. ingat nak share testimoni set kurus.. haa.. set kurus PROMO tinggal 4 hari saje lagi ok.. Nak tahu bagaimana nak jadi Ahli Shaklee secara PERCUMA dengan pembelian set kurus Shaklee, boleh hubungi saya. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 





Friday, April 24, 2015

Testimoni Panasss... Puan Sasnidar kelihatan LEBIH MUDA dan KURUSsekarang berbanding 6 tahun lepas! :)

Yezzaa.... ini memang testimoni panass... mana tak panass sebab tuan empunya badan sendiri kata 6 tahun lepas beliau sangat GEMOKK.. sekarang ni mak aihhh...! kelihatan lebih muda dan kurus! Ternyata Shaklee sangat membantu Puan Sasnidar dalam menurunkan berat badannya. Bagaimana beliau boleh berjaya menurunkan berat badan? Ini kerana beliau mengamalkan konsep 3B yang sangat berkesan dalam pengurusan berat badan. Apa itu konsep 3B? Boleh klik sini untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut. Jom kita baca sedikit perkongsian beliau yang dipetik dari 'secret grup' EXCLUSIVE hanya untuk customer-customer kami.. :))


Apa yang beliau consume? Pastinya Cinch Shake, Lecitin, Herblax dan GLA Complex. Wanita-wanita sekalian, jika anda mengalami masalah berat badan, saya sangat menggalakkan anda ambil GLA Complex bersama-sama Set Kurus Shaklee ini.. untuk seimbangkan hormon kita. Adakala bukan sebab pemakanan yang menyebabkan kita gemuk, tapi sebab hormon tak seimbang.. bila hormon tak seimbang, bentuk badan pun tak cantik, efek sana-sini.. especially dari bahagian pinggul dan peha.. add-on GLA Complex untuk tujuan membetulkan hormon kita. In Shaa ALLAH. Ramai dah berjaya dengan Set Kurus Shaklee ni tau... boleh klik sini nak baca testimoni mereka yang dah berjaya.. :))

Oh ya! Promosi Set Kurus Shaklee masih berlangsung. Tinggal 6 hari sahaja lagi.. Cinch Shake, Lecitin dan GLA Complex ada offer yang sangat menarik! Bolehlar kita kurus sebelum raya nanti! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in