Thursday, March 19, 2015

Testimoni Ibu Menyusu --> Susu pekat, tak letih menyusukan pada waktumalam dan kulit putih cerah berseri!

Dua hari lepas saya share kisah cinta ESP Puan Dahlia yang berjaya menyusukan anak sehingga 2 tahun 4 bulan. Harini pula saya kongsikan lagi satu kisah cinta ESP anak bisnes saya nun jauh di Kota Kinabalu, Sabah yang berjaya menyusukan dua orang anak beliau dengan Shaklee ESP dan set penyusuan Shaklee. Puan Samsiah adalah seorang customer saya yang sangat setia dengan ESP sejak dari 4 tahun lepas. Beliau merupakan customer saya yang pertama dari Sabah dan saya sangat teruja kerana dipertemukan dengan beliau walaupun hanya di alam maya. Saya kagum dengan semangat beliau yang sangat bersungguh-sungguh dan tidak pernah kenal erti putus asa dalam menjayakan penyusuan kedua-dua anak beliau.. AlhamduLILLAH, kini kedua-dua anak beliau sedang membesar dengan baik sekali hasil susu ibu. Ikuti kisah cinta beliau yang saya petik dari blog beliau sendiri.. 
----------------------------------------------------------------------

Mulanya Sam kenal ESP dari SET 3M. Set ni Sam cuba mulanya nak tambahkan penghasilan air susu. Set ni terdiri daripada ESP, VITA-LEA, B-Complex, Vita-C, Alfalfa dan juga Ostematrix. Almaklum la..cuti bersalin kan ada 2 bulan saja. Memang kelam kabut sikit. Mana nak fikir cara banyakkan air susu, cara simpan stok dan cara nak bagi anak Sam susu perahan. 

Alhamdulillah, Sam dapat beli set ni dari Mama Lia...Selepas mengamalkan set ni..Sam mulakan proses penyimpanan stok...sungguh tak sangka...air susu sangat meriah.Almaklumla..ESP dan Alfalfa MILK BOOSTER saya.Susu yang dihasilkan juga kelihatan sangat pekat.  


Hasil Pump untuk 1 sesi

Bukan itu saja, Sam dah tak rasa letih susukan anak pada malam hari. Dulu siap bagitau mak letih susukan anak. Betul-betul rasa perbezaanya...rasa badan BERTENAGA...nak bangun pagi..malam..bila-bila pon ok saja.

Dari pemerhatian Sam, anak Sam pon tak merengek sangat..kenyang la tu kan...Ibu mana yang tak gembira tengok anak menyusu dengan tenang dan kenyang. Air susu ibu tuuuu. Rasa sungguh gembira waaa..sampai nak menitis air mata.

Sedar tak sedar..Sam dah amalkan pengambilan ESP dah nak 4 tahun...tak sangka bonusnya...kulit wajah Sam pon lebih cerah dari dulu...Bukan ibu saja dapat manfaat kulit cerah..kulit anak-anak Sam pon sama... Huaaaa...rugi rasanya kalau tak konsisten ambil ESP..yer la..nak wajah ni berseri-seri..Setiap hari kena minum ni..

------------------------------------------------------------------


Inilah Puan Samsiah bersama dua orang anak beliau.. dah besar dah anak-anak beliau., saya teruja dengan kisah cinta beliau ini.. mana taknya beliau yang bekerja masih mampu menyusukan kedua-dua anak beliau.. AlhamduLILLAH, rezeki ALLAH berikan.. dan ternyata Shaklee ESP sangat MENAKJUBKAN kerana dapat membantu ibu-ibu menyusu seperti Puan Samsiah dan ramai lagi ibu-ibu menyusu di luar sana.. seperti juga saya, Shaklee ESP pastinya menjadi teman setia kami.. 

Jom ibu-ibu menyusu, kita berikan yang TERBAIK untuk anak-anak kita demi masa depan mereka.. biar kita invest sekarang demi masa depan mereka.. In shaa ALLAH.. Oh, ya! Anda juga boleh terus menghubungi Puan Samsiah di talian 013-8837901 jika ingin mendapatkan ESP secara terus daripada beliau berserta TIPS-TIPS EKSKLUSIF untuk menjayakan penyusuan anak anda. 

Promosi ESP berbaki 10 hari lagi, jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan yang terbaik untuk anak-anak anda. :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

paridah

assalam...menyusukan anak itu sgt mmbhgiakan walaupun meletihkn...tahniah kpd ibu2 yg mnyusukn anak2 mrk...

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in