Monday, March 9, 2015

Testimoni Ibu Menyusu dengan Shaklee ESP

Assalamualaikum semua.. Caner dengan weekend anda? terutamanya ibu-ibu menyusu yang bekerja? Dapat tak buat EBM stok waktu weekend? Jika dapat buat AlhamduLILLAH.. jika production susu sedikit, usah bersedih.. masih ada alternatif untuk boost kembali susu ibu.. Jom kita baca testimoni seorang ibu menyusu, Puan Nor Arina.. 


Nampak tak di atas tu? Banyakkkk kesan-kesan best yang beliau rasai hanya dengan Shaklee ESP. Walaupun beliau seorang ibu menyusu, beliau aktif, susu banyak dan pekat, berat badan turun 8 kilo! Kulit kering jadi gebu.. macam-macam kesan best ibu menyusu ini rasai hanya dengan Shaklee ESP! Teruja kan! Dan ini bukan overclaim ok.. hanya mereka yang dah rasa, dah alami dan dah amalkan Shaklee ESP ini sahaja tahu apa yang saya maksudkan.. yelah.. tak kenal maka tak cinta .. betul tak? hihi.. dah jatuh cinta, takleh tinggal sehari... asyik nak berkepit je.. ewahh.. hihi...

Hanya Shaklee ESP SATU-SATUNYA yang dapat memberi kesan-kesan BEST camni kat ibu menyusu.  Jadi, jika anda seorang ibu menyusu nak rasai kesan best macam Puan Nor Arina, silalah cuba Shaklee ESP. :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in