Wednesday, March 25, 2015

Testimoni ESP kurangkan masalah kulit berminyak dan kusam dalam 30 hari!

Harini nak kongsi kisah anak bisnes saya Che Min yang baru 30 hari mengamalkan Shaklee ESP tapi kulit wajah beliau nampak berbeza. Masa mula-mula jumpa anak bisnes saya ni kulit wajah beliau kusam dan berminyak. Tapi Sabtu lepas masa Private Session saya, tengok kulit wajah beliau.. mak aihh! Dah lain..! nampak cerah, tidak kusam dan kurang berminyak. Jom kita baca perkongsian beliau yang saya petik daripada blognya.. 
 --------------------------------------------------
Alhamdulillah..hari ini diberikan motivasi untuk menulis semula...hari ni nak cerita kisah cinta...

Satu canister dah cukup untuk membuatkan Che Min jatuh cinta!



Ada 5 sebab yang buat Che Min jatuh cinta pada canister pertama lagi:
1. Mudah larut. Si kesayangan pilihan Che Min ni sangat mudah larut berbanding beberapa jenama protein shake yang Che Min pernah minum.
2. Sedap. Serius sedap tau rasa soya yang light, kurang manis, memang kena dengan citarasa Che Min. Rasa nak tambah lagi jer bila minum...
3. Rasa kenyang. Mula-mula tak percaya, tapi ada sekali tu, Che Min degil minum lg 1/2 gelas lepas minum 1 gelas pertama...hehehe...memang kenyang la perut daku hari tu...takkan ku ulangi.
4. Guna air sejuk jer. Bancuh-bancuh satu gelas, terus boleh minum dan boleh ambil sikit buat masker kat muka, 2 in 1.
5. Muka Che Min kurang berminyak dan lembab jer lepas minum si kesayangan.

Ni baru kisah cinta dengan canister pertama ESP Soy Protein Isolate Powder dari Shaklee yang Che Min minum dan buat mask muka..episod-episod seterusnya dengan canister-canister kedua, tiga, empat dan seterusnya akan menyusul.

Harap-harapnya parut yang senang jadi kat muka Che Min pun cepat-cepat hilang, dark circle pun jadi sekata jer warnanya dan Che Min pun nak jadi muda macam kakak-kakak yang amalkan ESP. Esok Che Min cerita apa benda ESP ni sebab tetiba rasa nak beradu pulak...sebelum tu nak share satu lagi gambar sebelum berkenalan dengan ESP.

-------------------------------------------

Hebatkan ESP boleh mengubah seseorang menjadi yang baru! ececece.. hihi.. of course lar kan.. ESP ialah soya protin yang berkualiti tinggi. Bila sel-sel tubuh badan kita mendapat sumber protin yang berkualiti tinggi, sel-sel secara automatik jadi sihat dan kecantikan, kesihatan akan jelas terpancar pada wajah seseorang. Lagi satu ESP ni ada unsur Riboflavin dan Niacin yang fungsinya untuk memperbaiki kulit bermasalah dan menyihatkan kulit. haa.. patutlar mereka yang amalkan ESP ni dapat kesan berpakej! 

Anda boleh hubungi Che Min di talian 012-411 6115 untuk mengetahui lebih lanjut kisah beliau dan TIPS kulit wajah kurang berminyak dalam masa 30 hari! :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Kakzakie

Semakin ramai pengguna dan membuat testimoni itu yg semakin meriah org menggunakannya Lia..

Sya Nadia

selamat berkenalan.. sya datang balas jejak.. :)

Acik Erna

acik pun pernah minum dan masih minum esp..cuma acik tak minum setiap hari..
kalau bula puasa acik minum setiap hari..kalau tidak..acik cuma minum bila buat puasa sunat isnin dan khamis..jimat..

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in